Annonce
Midtsyd

Branderup fester for 44. gang

Traktorringridning er et af de tilbagevendende indslag ved landsbyfesten i Branderup. Arkivfoto: Thomas Holl
De kommende dage byder på blandt andet 80’er-telt, selfie-skattejagt, kagedyst og mange andre aktiviteter, når der er landsbyfest i Branderup.
Annonce

Branderup: Startskuddet til årets landsbyfest i Branderup lyder Grundlovsdag onsdag den 5. juni.

Det er 44. gang, at der er fest i landsbyen. Den strækker sig over fem dage, og igen har arrangørerne bestræbt sig på at sammensætte et program, der henvender sig til hele familien.

De fem festdage byder således på blandt andet bil- og knallertorienteringsløb, familiebanko, 80’er-fest, bagagerumssalg, traktorringridning, old boys-fodbold, børne-MGP og sønderjysk kaffebord. Dertil kommer et par nye tiltag, nemlig selfie-skattejagt og ”Den store kagedyst”.

- Vores sønderjyske kaffebord søndag eftermiddag er altid et tilløbsstykke, og nu er vi så ved at finde lokale borgere, der kunne tænke sig at være med i en kagekonkurrence, som finder sted i timerne op til kaffebordet. Det er første gang, vi prøver med sådan en dyst, fortæller Annette Riis fra festudvalget.

- Vores sønderjyske kaffebord søndag eftermiddag er altid et tilløbsstykke, og nu er vi så ved at finde lokale borgere, der kunne tænke sig at være med i en kagekonkurrence, som finder sted i timerne op til kaffebordet, fortæller Annette Riis fra festudvalget. Arkivfoto
Annonce

Stor lokal opbakning

Byfestprogrammet byder i øvrigt også på et foredrag med Rasmus Christiansen fra Fanø, der er kendt fra DR1-programmet ”Alene i vildmarken”. Han vandt ikke, men klarede 31 dage i den norske vildmark.

Annette Riis ser frem til byfesten og glæder sig over lokalbefolkningens opbakning.

- De lokale bakker altid godt op om byfesten, og det samme gør de mange unge, der egentlig har forladt byen. De ved, at når vi når til uge 23, så er der fest i Branderup, og så kommer mange af dem hjem igen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce