Annonce
Midtsyd

Foreningsmennesket Eva fik et velfortjent skulderklap: - Hun er ikke bange for at stille krav

Formand Gitte Boyschau (th.) og Eva Schultz i Branderup Aktivcenter tidligere på året. Kort før jul kunne formanden glæde ildsjælen Eva med Tønder Kommunes foreningspris. Arkivfoto Mette Henriksen
Annonce

BRANDERUP: Efter flere årtiers frivilligt foreningsarbejde modtog Eva Schultz inden jul et velfortjent skulderklap fra Tønder Kommune i form af foreningsindsatsprisen for mange årtiers frivilligt foreningsarbejde i Branderup.

- Jeg er utrolig glad på Evas vegne. Endelig kan vi få mulighed for at påskønne hende for hendes fantastiske frivillige foreningsarbejde, siger formand for Branderup Aktivcenter Gitte Boyschau.

- Det er næsten ikke den idrætsgren Eva ikke har deltaget i. Dog er det ungdoms-og idrætsforeningen, der ligger hende mest nær. Da Evas børn var små for 25-30 år siden, lagde hun kræfterne i fodbold og håndbold. I 90´erne var hun desuden aktiv i undgoms- og idrætsforeningen som bestyrelsesmedlem.

Annonce

Skarp og kontant

I en årrække var Eva Schultz også formand for Branderup Byfest.

- I 2019 blev Eva formand for ungdoms-og idrætsforeningen, og denne post har hun virkelig taget til sig med stor iver. Eva er ikke bange for at stille krav til sine medlemmer, og hun er meget skarp og kontant i sine udmeldinger. Eva viser udadtil, at man selv skal være forgangsperson, hvis noget skal lykkedes. Der skal være handling bag snakken, tilføjer Gitte Boyschau.


Eva viser udadtil, at man selv skal være forgangsperson hvis noget skal lykkedes.


Eva Schultz står også bag mange nyere tiltag, såsom etableringen af Branderup fitness.

- Her har Eva søgt fonde og andre likvide midler, så der kunne etableres et gældfrit fitness-center for byens borgere og omegn. Samtidig leder hun også hver onsdag et fitness-hold for ældre i vinterhalvåret. Hun har også sat gang i floor-ball.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce