Annonce
Midtsyd

Hjemsted Import og Handel er blevet gazellevirksomhed

- Vi er naturligvis rigtig glade for udnævnelsen som gazellevirksomhed. Det ser vi som et kvalitetsstempel, siger direktør Mickey Kristensen, der står for den daglige ledelse af Hjemsted Import og Handel, som har jmKIIL som det primære forretningsområde. Foto: Thomas Holl

Virksomheden, som driver de tre webshops jmKIIL.dk, Legehus.dk og Kalkmaling.dk, har fordoblet sin omsætning over fire regnskabsår. Dermed kan den kalde sig gazellevirksomhed. Webshoppen jmKIIL.dk, som forhandler alt til hus og have, er det primære

Toftlund: De er rigtig glade hos Hjemsted Import og Handel A/S i Toftlund for tiden, og det har de også god grund til.

Virksomheden driver de tre webshops jmKIIL.dk, Legehus.dk og Kalkmaling.dk og er netop blevet udnævnt som gazellevirksomhed. Det er en betegnelse for en virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning over en periode på fire år. Derudover er der flere andre kriterier, som også skal være opfyldte, for at virksomheden kan blive udnævnt, og som Hjemsted Import og Handel således opfylder. Udtrykket "gazellevirksomhed" udspringer af Dagbladet Børsens årlige gazelleundersøgelse, som avisen har udarbejdet siden 1985.

- Vi er naturligvis rigtig glade for udnævnelsen, som vi ser som et kvalitetsstempel, siger direktør Mickey Kristensen. Han står for den daglige ledelse af Hjemsted Import og Handel, som har jmKIIL som det primære forretningsområde. Virksomheden ejes af Hjemsted Invest.

Fokuserer på nethandel

jmKIIL.dk blev etableret i 2012 og opnår således at blive udnævnt til gazellevirksomhed allerede efter fjerde regnskabsår. I webshoppen finder man et meget bredt udvalg af produkter til hus og have.

- Vi satser stort set kun på nethandel. Man kan sige, at nettet er vores hovedgade, og at hele Danmark er vores boldgade. Disse to parametre er væsentlige årsager til, at vi er blevet udnævnt som gazellevirksomhed. For på den måde er vi ikke så afhængige af bestemte geografiske områder, og kunderne kan hurtigt få fat i os, uanset hvor i landet de befinder sig, siger Mickey Kristensen.

Men selv om jmKIIL.dk satser så kraftigt på nethandel, så sidder der rigtige mennesker klar med personlig service til kunderne, og man har da også både kontor og showroom i Brundtland Business Center.

- Men de typiske kunder hos os er ikke dem, der kommer kørende forbi i rundkørslen her ved businesscentret og så måske spontant får lyst til lige at kigge inden for. De er naturligvis velkomne, men vore kunder er i højere grad kendetegnet ved, at de på forhånd har fundet et projekt, de gerne vil realisere, og de har derfor gjort sig nogle tanker på forhånd, når de henvender sig til os, siger Mickey Kristensen.

Annonce

Skal kun henvende sig ét sted

jmKIIL.dk samarbejder med andre virksomheder, og det kan være en stor fordel for kunden rent praktisk, når denne har bestilt en totalløsning fra jmKIIL.dk med produkt og opsætning. For så er det en chauffør fra en af disse virksomheder, der leverer varen til kunden. Samtidig er det primært sønderjyske montører, der udfører opsætningsarbejdet, uanset hvor i landet kunden har hjemme.

- Dermed skal kunden i tilfælde af spørgsmål eller andet kun henvende sig ét sted: Hos os, siger Mickey Kristensen.

Det er i øvrigt Hjemsted Invest, der ejer den 4400 kvadratmeter store bygning, som huser Brundtland Business Center. Hovedbygningen lejer man ud til mindre og mellemstore virksomheder, der mangler kontorlokaler og -faciliteter.

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen modtager 2.800 kr. af skolemælkslegatet

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Familiespejderdag med Vojens Rune Gruppen

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jesus på Gram Slot

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Per Nielsen spiller sammen med lokalt kor: Gram Sognekors 30 års jubilæum fejres med koncert

Midtsyd

Sofari hos Solbakken Økologi

Ugeavisen Haderslev

Holberg komedie på Teatret Møllen

Midtsyd

Det er Rat Godt: Ny køreskole er åbnet i Agerskov - åbner snart i Haderslev

Midtsyd

Klumme: Den kære ungdom

Ugeavisen Haderslev

Forårskoncert med Vojenskoret

Midtsyd

Tønder Kommune fortsætter positiv udvikling: Antallet af sygedage hos ansatte falder

Midtsyd

Tidligere elev har lånt sal på Musik & Teater Højskole til støttekoncert for Ukraine

Midtsyd

Fanget på overvågningen: I løbet af natten blev transportfirma lænset for 1000 træpaller

Annonce