Annonce
Midtsyd

Intimkoncert: Tim Christensen kommer til Gram

Tim Christensen giver intimkoncert på Gram Slot den sidste dag i oktober. Han erblandt andet kendt for det 20 år gamle hit, "Love Is A Matter Of ...". Foto: Simon Staun
Gram Slot samarbejder med musikprojektet SpotNote og tilbyder eksklusiv intim-koncert med Tim Christensen lørdag den 31. oktober.
Annonce

GRAM: Musik- og kulturlivet har fået en tiltrængt saltvandsindsprøjtning med projektet SpotNite.

SpotNite er en række eksklusive intim-koncerter, der holdes rundt i landet. Blandt andet på Gram Slot, der fik henvendelsen om koncerterne fra musikbookingbureauet FutureLive, og som allerede har præsenteret koncerter med Barbara Moleko, Claus Hempler og Lars Lilholt. Lørdag den 31. oktober kan man så opleve sangeren Tim Christensen.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt i gang med albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst i kraft af singlen "Love Is A Matter Of …" solgte 70.000 eksemplarer, og han er blandt andet også kendt for ”Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang i tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002).

SpotNite er opstået på kort tid her under covid-19 og har til formål at sætte ild, gejst og aktivitet i kulturlivet.

Det gælder både for publikum, hvis mange koncert- og eventbilletter kommer til at ligge og samle støv til 2021 eller måske allerede er endt i skraldespanden - men også for kunstnere, bookere, spillesteder, teknikere, lyd- og lysfolk, annoncører og arrangører.

Der er taget højde for siddepladser, afstand, afspritning og generelle sikkerhedsforanstaltninger.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Midtsyd

Gaming: I Fole er de vilde med eSport

Midtsyd

Gram: Rema 1000 åbner torsdag

Midtsyd

Julen synges ind på Gram Slot

Midtsyd

Gram: 50 mindedes de faldne i krigen

Midtsyd

Klumme: Cirkus er rejst

Annonce