Annonce
Midtsyd

Julen skydes i gang - med bordtennisbolde?

Det er aldrig til at vide, hvad der sker ved den årlige familiejulegudstjeneste i Gram Kirke. Privatfoto
Søndag den 8. december klokken 10.30 er der familiegudstjeneste i Gram Kirke.
Annonce

Gram: Det er aldrig til at vide, hvad der sker ved den årlige familiejulegudstjeneste i Gram Kirke. Sognepræst Johannes Gjesing er også stadig i tvivl om, hvad der skal ske.

- Jeg ved, at vores dygtige kirkekor kommer. Så kommer der også en masse minikonfirmander og store konfirmander. Der kommer en to meter høj flyvende snemand, og så har vi fået fat i 1000 bordtennisbolde. Og så skal der også fortælles om julens budskab. Men hvordan vi får det sat sammen, ved jeg ikke.

Netop i juletiden går tingene ikke altid, som man planlægger. Er det nisserne, der driller?

- Tja, måske det er nisser. Jeg ved det ikke. Men i hvert fald plejer der altid at ske et eller andet uventet til de her gudstjenester. Men det er som oftest noget godt, så man kommer i det helt rigtige julehumør. Måske det bliver snevejr.

Familiegudstjenesterne i Gram er populære. Alligevel er Johannes lidt nervøs for, hvad der sker. For biskoppen i Haderslev har sagt, at der ikke er plads til flere anmærkninger i min bog, fortæller han og griner.

- Men mon ikke det går? Vi har de klogeste mini-konfirmander og konfirmander i mands minde. Organist Lasse har øvet med koret. Så mon ikke alt klapper søndag klokken 10.30 – så nogenlunde i hvert fald?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce