Annonce
Midtsyd

Markedsstemning i Agerskov

Der var både nye og brugte effekter at komme efter ved lørdagens markedsdag i Agerskov. Og tingene blev flittigt studeret. Foto: Thomas Holl

Der var masser af hygge og handelslyst, da handels- og håndværkerforeningen inviterede til markedsdag forleden.

Annonce

Agerskov: Markedsdage er en fast tradition i mange danske byer, og det er da også arrangementer, der traditionelt trækker mange mennesker til.

Sådan var det også, da der i lørdags var markedsdag i Agerskov. Her kunne man i boderne finde masser af både nye og brugte ting, og som det sig hør og bør ved et sådant arrangement, blev tingene flittigt taget i nærmere øjesyn.

Det var Agerskov Handels- og Håndværkerforening, der stod bag eventen, hvor man i øvrigt ikke kun kunne gøre gode handler. Det var således også muligt at lidt godt til hals og gane, idet Agerskov Friplejehjem Møllevangen solgte grillpølser og fadøl foran Spar-købmandsbutikken.

Endelig kunne både børn og barnlige sjæle besøge Agerskov Frivillige Brandværn, som stillede med et familie-event, ligeledes ved købmandsforretningen.

Agerskov Friplejehjem Møllevangen sørgede for, at lørdagens gæster både fik stillet sulten med grillpølser og slukket tørsten med fadøl. Det skete foran Spar-forretningen. Foto: Thomas Holl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce