Annonce
Midtsyd

Mette Frederiksen rockede i Kuglen

Mette Frederiksen og Jesper Petersen fra Socialdemokratiet fik en rundvisning på det beskyttede værksted, da de var i Vojens forleden. Og humøret var højt hos både politikerne og værkstedets borgere. Privatfoto
Der stod rundvisning og Gasolin’-sange på programmet, da Socialdemokratiets statsministerkandidat forleden besøgte det beskyttede værksted Kuglen i Vojens.
Annonce

Vojens: Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen blev næsten blæst bagover, da hun i tirsdags besøgte Værkstedet Kuglen i Vojens, hvor borgerne på det beskyttede værksted tog imod hende.

For Kuglens rockband havde sat stikkene i guitarerne og spillede Gasolin’-sange, da partiformanden ankom, og det var noget, der gjorde indtryk.

- Sikke en energi! Kan man forestille sig en bedre velkomst? Jeg tror det ikke. Man bliver helt glad, lød det fra statsministerkandidaten, inden hun sammen med det lokale folketingsmedlem fra Socialdemokratiet, Jesper Petersen, blev vist rundt for at se de mange værksteder i Kuglen.

- Man mærker straks, at det her er et sted, hvor folk har det godt. Hvor de arbejder med lige præcis det, de hver især kan, sagde Mette Frederiksen.

De kendte politikere stillede beredvilligt op til fotografering sammen med borgerne på Værkstedet Kuglen i Vojens. Privatfoto
Annonce

Rundt i alle dele af Danmark

Mette Frederiksens valgturné bragte hende rundt i det syd- og sønderjyske i tirsdags. Hun indledte dagen i Kolding, hvor hun besøgte et folkekøkken for socialt udsatte, og bagefter gik turen til Vojens.

- Som formand for landets største parti er det vigtigt for mig at være rundt i alle dele af landet. I dag var jeg så heldig at få lov til at møde borgerne på Kuglen og få et indblik i deres liv og hverdag. Det var en stor oplevelse, sagde Mette Frederiksen.

Hun stillede beredvilligt op til fotografering sammen med brugerne, og der blev også givet autografer.

Og besøget sluttede i øvrigt, som det begyndte: Med mere Gasolin’-musik, inden Mette Frederiksen tog plads i kampagnebussen, der har bragt hende rundt til en del af de mere end 400 besøg, hun har været på rundt i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce