Annonce
Midtsyd

Mor og datter inviterer til coronavenligt loppemarked

Rikke Weber står sammen med datteren Katrine, der til dagligt læser sport- og eventmanagement i Esbjerg, bag by-loppemarkedet i Toftlund og omegn. Foto: Mette Henriksen
Rikke og Katrine Weber inviterer til by-loppemarked i Toftlund og omegn i weekenden den 12. -13. september.
Annonce

TOFTLUND: Det hele begyndte med, at de selv er vilde med at gå på loppemarkeder. Men i stedet for, at de tager til andre byer, så har Rikke Weber og hendes datter Katrine nu selv stablet et arrangement, Toftlund By Loppemarked, på benene i weekenden den 12. og 13. september fra klokken 10-16.

-Herhjemme kan vi godt selv lide at rydde op efter konceptet, at bare fordi vi ikke selv kan bruge noget mere, så kan det godt være, at andre kan, siger Rikke Weber, som samtidig gerne vil slå et slag for Toftlund.

-Hvorfor skal vi give alt til andre byer? Det var tanken, som satte det hele i gang. Tidligere ville sådan et event have ligget her på gågaden, men her i corona-tiden vil vi ikke bidrage til, at folk står tætte. Så derfor et by-loppemarked, som går ud på, at vi hver især holder et loppemarked, der hvor vi bor. Så kan folk tage rundt på loppejagt i Toftlund og omegn og får forhåbentligt også handlet lidt, siger Rikke Weber, som selv holder loppemarkedet i sin baggård.


Hvorfor skal vi give alt til andre byer? Det var tanken, som satte det hele i gang.

Rikke Weber, initiativtager


-Der er allerede tilmeldt en del, så det er bare dejligt, at det ikke kun er Katrine og jeg, som synes at det her er alletiders idé. For at få endnu flere med på vognen, kommer vi også til at hænge plakater op rundt omkring i byen, samtidig med at vi laver små kort, så folk kan skabe sig et overblik over, hvor de enkelte loppemarkeder befinder sig. Dem kan man finde i butikkerne efter tilmeldingsfristen.

Har du lyst til at deltage, så ring eller send en besked med din adresse og oplys samtidig hvilken dag – man kan også deltage begge dage - som du ønsker at afholde loppemarked hjemme på matriklen. Tilmelding inden den 9. september til Rikke Weber på 3123 0383.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce