Annonce
Midtsyd

Pop-up-shop popper op i Gram

Berit Schütze og Hans Larsen åbner Pop-up-Shop i Gram lørdag den 15. december. Foto: Ella Warming

Hans Larsen og Berit Schütze åbner butik, hvor man kan leje hylder eller hele reoler til udstilling og salg af varer.

Annonce

Gram: Byens bedste beliggenhed kalder Berit Schütze de lokaler, hvor hun og samleveren Hans Larsen åbner en "Pop-up-shop" lørdag den 15. december.

Her kan alle leje en hylde eller flere, endda en hel reol eller flere, hvor de kan præsentere og sælge deres varer. Det bliver mest second hand eller hjemmelavede ting, der kommer på hylderne, og der er allerede en halv snes stykker, der har booket sig ind.

En af dem er Jørgen Lauritsen fra Gram. Han har en masse brugsting sølv og kongeligt porcelæn samt keramik på sine hylder, og så har han møbler til salg.

- Det er en fin måde at præsentere sine ting på, og jeg håber da, at det bliver en succes, siger han.

Jørgen Lauritsen ved sine hylder, hvor han har en masse brugsting i sølv og kongeligt porcelæn. Foto: Ella Warming
Annonce

Arvegods gav idéen

Berit Schütze har arvet en del ting fra sine forældre, og hun forespurgte hos en bekendt med en pop-up-shop, om hun kunne leje et par hylder. Det kunne ikke lade sig gøre.

- Så kom idéen til, at vi selv åbnede en pop-up-shop, og vi kan da ikke få en bedre placering end her midt i Gram by, siger hun.

Hun er i øjeblikket sygemeldt med en brækket hånd, så det er samleveren Hans Larsen, der står for butikken.

- Ja, jeg var så uheldig at falde ned ad en stige, og så tog jeg fra med hånden. Sådan kan det gå, siger en lidt ærgerlig Berit Schütze.

Hun fortæller, at kunderne kan være med i en konkurrence.

- Der står et stort gammelt pengeskab her i butikken, og det vil vi gerne have åbnet. Det har ikke været brugt i mange år, og de sidste lejere, der brugte det, kan ikke huske koden, så vi udlodder 500 kroner til den, der kan finde koden og åbne pengeskabet, oplyser hun.

Det kunne måske være en med en baggrund som Egon i Olsenbanden, der jo kunne knække koderne på alle pengeskabe, eller måske en rigtig pilfinger, der er heldig. Fakta er, at finder man koden og åbner pengeskabet, så er der en plovmand lige ned i foret.

Pop-Up-Shoppen har endnu ledige hylder og reoler, så har man noget, man gerne vil sælge, kan man bare henvende sig til parret Schütze-Larsen.

Åbningstider for butikken vil være onsdag, lørdag og søndag fra midt på formiddagen til midt på eftermiddagen med åbningsdag lørdag den 15. december.

Der er også virkelig spændende ting på hylderne i butikken i Gram, blandt andet fire Tintin biler med figurer. Foto: Ella Warming
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce