Annonce
Midtsyd

Running Dinner i Toftlund med flot overskud

Bente og Karl Henning Clausen var ét af de værtspar, som havde åbnet døren til deres hjem i forbindelse med Running DInner i Toftlund. Privatfoto
Annonce

TOFTLUND: Covid-19 har spændt ben for mange af forårets arrangementer.

Således måtte også støtteforeningen for Musik- og Teaterhøjskolen i Toftlund udskyde arrangementet Running Dinner. Til gengæld blev det en oplevelse ud over det sædvanlige, da eventet forleden langt om længe kunne afholdes på forskellige adresser i  byen.

-  Det blev en fantastisk aften. Alle gæsterne mødtes i Musik og Teaterhusets foyer, hvor vi sammen nød et glas boblevand og fik udleveret en kuvert med tre adresser. Adresserne førte os rund i byen for at indtage forretten , hovedretten og desserten. Ligesom det for gæsterne var en overraskelse , hvor den næste ret nu skal indtages , er værtsfamilierne også uvidende om, hvem de får besøg af, fortæller Finn Stevnhoved fra støtteforeningen.

Annonce

Fantastisk opbakning

Efter rundturen og måltiderne i byen mødtes gæsterne igen i Musik- og Teaterhusets foyer til kaffe, hvor én af højskolens elever opførte en rumænsk folkedans, mens Polle og Karin fra Bevtoft sang på sønderjysk.

- Arrangement gav 12.000 kroner til højskolefonden , alene fordi gæstefamilierne sponsorerede middagen i deres hjem. Der skal lyde en stor tak til alle for en fantastisk opbakning og indsats, ltder det videre fra Finn Stevnhoved.

Musik- og Teaterhøjskolens støttekreds afholder med jævne mellemrum arrangementer med det formål at skaffe penge til højskolens fond, så unge kan få en økonomisk håndsrækning til et højskole-ophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce