Annonce
Midtsyd

Se Thomas Vinterbergs ”Druk” gratis i biffen

Skuespilleren Mads Mikkelsen er blandt de medvirkende i Thomas Vinterbergs nye film. Pressefoto: Henrik Ohsten
Nu er der mulighed for at komme gratis i biografen og se filmen ”Druk” med en række af Danmarks største skuespillere.

Toftlund: Filminstruktøren Thomas Vinterberg har høstet masser af anmelderroser for sin seneste film, ”Druk”, der havde premiere i september.

Nu er der mulighed for at se filmen ganske gratis i Toftlund og Tønder. Det er Ballast, der inviterer. Ballast tilbyder i Tønder og seks andre jyske kommuner gratis, anonym og professionel behandling af børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug.

I Thomas Vinterbergs film sætter fire gymnasielærere og venner sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Tanken er, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Det fungerer. På kort sigt. For eksperimentet med alkohol kører af sporet.

Det oplever Ballast hver dag. Ballast behandler børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug og oplever typisk, at børn og unge må tilsidesætte egne behov, blive voksne for tidligt og får svært ved at tolke, føle og udtrykke følelser.

Ballast tilbyder gratis billetter til filmen ”Druk” i Toftlund Biograf mandag den 26. oktober og Biografen 1&2 i Tønder torsdag den 29. oktober, begge dage klokken 16. Billetter bestilles hos behandler Annette Fugleberg Wind fra Ballast på afw@kfumsoc.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce