Annonce
Midtsyd

Ser frem til en mere normal hverdag: Roser de frivillige

Der er rosende ord til de frivillige i Toftlund Hallerne fra halinspektør Stig Warncke-Andersen.- De gør en stor indsats for at holde foreningerne i gang i en anderledes tid, siger han. Arkivfoto: Thomas Holl
Især i weekenderne er aktivitetsniveauet noget lavere i denne tid, end det plejer at være i Toftlund Hallerne. Halinspektøren roser de frivillige kræfter for at holde humøret højt.
Annonce

Toftlund: - Jeg tager virkelig hatten af for de frivillige, som gør en stor indsats for at holde foreningerne i gang. De er seje, og jeg synes, at de er dygtige til at se muligheder frem for begrænsninger.

Sådan lyder det fra Stig Warncke-Andersen, der er halinspektør i Toftlund Hallerne. I efterhånden mange måneder har coronaen givet udfordringer og mange steder gjort det mere besværligt at opretholde en normal hverdag.

Et af de steder er netop Toftlund Hallerne. Og selv om tingene ikke er gået i stå, så er situationen heller ikke optimal.

- Jeg synes egentlig, at vi har en ganske fin belægning – også selv om to af vores hold netop har trukket stikket, fordi de ikke må træne samtidig i hver sin ende af hallen. Det er selvfølgelig på grund af corona-situationen. Men ellers vil jeg sige, at den største udfordring ligger i weekenderne, siger Stig Warncke-Andersen.

Annonce

Går lidt ud over stemningen

- Normalt spilles der jo en del kampe i forbindelse med fodbold- og håndboldstævner i weekenderne. Men i denne tid bliver der maksimalt spillet to kampe, fordi der selvfølgelig er en række retningslinjer, der skal overholdes. Vi skal have ekstra stort fokus på at få tømt hallen for tilskuere på en forsvarlig måde, og der skal i højere grad end ellers gøres rent. Og så spiller det selvfølgelig også ind, at seniorafdelingen er lukket ned for øjeblikket.

- Så vi har næsten ingenting i weekenderne, og det går selvfølgelig også lidt ud over hyggen og stemningen i hallen. Det er bare noget andet, når der bliver spillet fire kampe i stedet for én, siger Stig Warncke-Andersen.

De weekendkampe, der bliver aflyst, bliver i stedet i høj grad spillet i hverdagene.

- Mange af holdene flytter deres kampe til deres træningstider i hverdagene. Her har de jo alligevel afsat tid til at være i hallen, siger halinspektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce