Annonce
Malte Bjerring, der arbejder benhårdt i sin nye restaurant, Værdsat, er en mand med hjertet på rette sted. Han har stået bag flere velgørenhedsarrangementer, både for og i barndomsbyen Toftlund, og for kræftramte børn. Foto: Mette Henriksen
Midtsyd

Tidligere Hell´s Kitchen deltager brænder for sine rødder: Malte er avisens nye madskribent

Selvom Toftlund-drengen Malte Bjerring har bosat sig i Odense, hvor han netop har åbnet egen restaurant, så er rødderne ikke glemt. Fremover vil han en gang om måneden levere spændende madopskrifter til avisen.
Annonce
  • Malte Bjerring, der arbejder benhårdt i sin nye restaurant, Værdsat, er en mand med hjertet på rette sted. Han har stået bag flere velgørenhedsarrangementer, både for og i barndomsbyen Toftlund, og for kræftramte børn. Foto: Mette Henriksen
  • Restaurant Værdsat har specialiseret sig i moderne smørrebrød. Privatfoto
  • Malte (tv.) og hans kompagnon, Benjamin Rosendal Mosskov, har en fælles ambition om at skabe en fantastisk arbejdsplads, hvor der er høj fokus på medarbejdernes trivsel. Privatfoto

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce