Annonce
Midtsyd

Troubadouren Jeppesen kommer til Gram

Publikum kan generelt godt lide at høre historierne bag sangene, når de går til koncert, er Jørn Jeppesen og Sanne Brodersen fra Gram Slot enige om. Foto: Thomas Holl
Det handler både om sangene og historierne bag dem, når Jørn Jeppesen optræder. Det gør han og hans band i Gram fredag den 14. februar.
Annonce

Gram: Når Jørn Jeppesen giver koncert, er det ikke kun hans sange, det handler om.

Det handler også om det, der sker mellem sangene, fortæller den 53-årige sanger og sangskriver, der sammen med sit band giver koncert på Gram Slot fredag den 14. februar.

- Jeg fortæller en del mellem numrene, når jeg optræder, og jeg har opdaget, at folk er glade for at høre mine historier. De har altid bund i mit eget liv og de erfaringer, jeg har gjort mig, siger Jørn Jeppesen.

Han har en fortid som manager for Kim Larsen, hvis band, Kjukken, han i en årrække også var medlem af. Efter Larsens død i 2018 valgte Jørn Jeppesen at satse på en karriere som solist, og sidste år udsendte han så sin debutplade, "Odense Banegård", som siden er blevet fulgt op af en del koncerter rundt i Danmark. Pladen indeholder en række af hans egne popsange.

Og at publikum generelt godt kan lide at høre historierne bag sangene, kan Sanne Brodersen fra Gram Slot nikke genkendende til.

- Det er med til at give en stoflighed, når kunstneren på den måde involverer publikum. Vores erfaring er også, at nærværet og for eksempel det at høre om tilblivelsen af et nummer er noget, publikum kan lide, siger hun.

Det er tredje gang, at Jørn Jeppesen skal spille i Gram. De to første gange var med Kim Larsen & Kjukken i 2017 og 2018 – og Larsen er også repræsenteret med et par sange, når Jeppesen denne gang kommer til byen.

- Jeg fortæller lidt om tilblivelsen af Kims sidste plade, ”Sange fra første sal”, der udkom et halvt år efter hans død, og som han indspillede sammen med sin søn Hjalmar og mig selv, Desuden spiller vi lidt fra pladen, og foruden mine egne sange har jeg også et par overraskelser med, siger han.

Jeg fortæller en del mellem numrene, og jeg har opdaget, at folk er glade for at høre mine historier. De har altid bund i mit eget liv og de erfaringer, jeg har gjort mig

Jørn Jeppesen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

ABC Lavpris i Gram delte gaver ud

Midtsyd

Nu er Camino Frøs Herred færdig

Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce