Annonce
Midtsyd

Udvidelse: ABC i Gram bygger til og etablerer nye p-pladser

I øjeblikket er ABC Lavpris ved at etablere en tilbygning ved forretningens indgangsparti.- Dermed sikrer vi, at vores gadevarer fremover bliver overdækket. I dag står de under åben himmel, og vi er derfor alt for afhængige af vejret, siger butiksbestyrer Brian Hansen. Foto: Thomas Holl
Lavprissupermarkedet på Fabriksvej etablerer tilbygning, så alle gadevarer kan stå overdækket. Derudover udvider man med 23 parkeringspladser.
Annonce

Gram: Det seneste års tid har budt på mange forandringer for dagligvareforretningen ABC Lavpris i Gram.

Sidste år blev der blandt andet installeret LED-belysning og etableret en ny vinafdeling i butikslokalerne, og nu sker der igen noget i forretningen.

Eller rettere sagt udenfor. For i øjeblikket er man ved at etablere en 140 kvadratmeter stor tilbygning ved indgangspartiet, fortæller butikschef Brian Hansen.

- Med den nye tilbygning sikrer vi, at vores gadevarer fremover bliver overdækket. I dag står varerne under åben himmel, og vi er derfor alt for afhængige af vejret. Med overdækningen bliver varerne beskyttet mod varme og sollys om sommeren og mod kulde og frost om vinteren, siger han.

Annonce

Fuldstændig sikret mod skadedyr

Tilbygningen bliver forsynet med helt tætte gittervægge og Troldtekt-loftsplader, så den bliver solid og fuldstændig sikret mod skadedyr, forklarer Brian Hansen, der hidtil har brugt et par timer hver dag på at stille gadevarer ud og ind.


Med den nye tilbygning sikrer vi, at vores gadevarer fremover bliver overdækket. I dag står varerne under åben himmel, og vi er derfor alt for afhængige af vejret.

Brian Hansen, butiksbestyrer, ABC Lavpris


- Den tid kan bruges bedre på noget andet, siger han og tilføjer, at alle ABCs gadevarer i denne tid står i et telt, der er stillet op foran butikken.

Der er blevet lagt nye fliser foran indgangspartiet, og forleden blev der rejst spær til bygningen. Rejsegilde bliver der dog ikke noget af.

- Det er for risikabelt. Vi skal jo holde afstand i denne tid, og der ville formentlig komme så mange mennesker, at det ikke ville give mening, siger Brian Hansen.

Med etableringen af tilbygningen kommer ABC Lavpris til at råde over et godt 1350 kvadratmeter stort salgsareal. Den skal stå klar til december.

Annonce

Flere parkeringspladser

ABC Lavpris udvider desuden antallet af parkeringspladser.

- Vi har oplevet en god kundetilgang, og derfor har vi købt et areal af Sønderjylland Seniorhøjskole, så vi kan etablere 23 parkeringspladser på et stykke af Fabriksvej overfor butikken, siger Brian Hansen.

- Vi vil også skabe et grønt område, så derfor planter vi nogle træer og buske ved de nye parkeringspladser, som i øvrigt fordeles på fire lommer. De indsamlingscontainere, der står overfor butikken, flytter vi lidt væk, siger Brian Hansen.

Med de nye parkeringspladser kommer dagligvareforretningen op på godt 100 af slagsen. Ligesom tilbygningen skal også parkeringspladserne være færdige i december.

Annonce

Aflyser julekonkurrencen - måske

Til gengæld tyder noget på, at december måned bliver uden ABC Lavpris’ traditionsrige julekonkurrence. Her skal kunderne indlevere deres kuponer i butikken, som så herefter udlodder fem gavekort blandt deltagerne.

- Når vi udtrækker vinderne, sker det altid den 23. december udenfor forretningen, og det har nogle år trukket op mod et par tusinde mennesker til, fordi man skal være til stede og give sig til kende, hvis ens navn bliver råbt op. Sådan bliver det af gode grunde ikke i år på grund af coronaen. Endnu ved jeg ikke, om vi helt aflyser konkurrencen, eller om vi kan finde en anden måde at gøre det på. Nu må vi se, siger Brian Hansen.

ABC Lavpris

I september 1981 åbnede købmændene Henning og Esper Tobiasen den første ABC Lavpris-butik i den vestjyske by Videbæk. I dag består kæden af 14 supermarkeder i Jylland og på Fyn.

Forretningen i Gram var den anden ABC Lavpris-butik i rækken. Den åbnede i april 1984 på Slotsvej. Siden flyttede man til den nuværende placering på Fabriksvej.

Butikken beskæftiger i alt 48 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce