Annonce
Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Den røde snor blev klippet af landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune, Bent Kloster (V) (til højre), da Vedbøl i lørdags fik sin egen krolfbane. Privatfoto
Formanden for landdistriktsudvalget, Bent Kloster (V), klippede den røde snor, da Vedbøl holdt byfest i lørdags.
Annonce

Vedbøl: Lørdag blev en ny krolfbane indviet på Vedbølvej i Vedbøl.

Banen blev anlagt i foråret for midler fra borgerbudgetteringen i Haderslev Kommune. Egentlig skulle den også have været indviet dengang, men på grund af corona valgte man at udskyde indvielsen til årets byfest i lørdags.

Arrangementet blev indledt om eftermiddagen med lidt godt til ganen, og så holdt formanden for landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune, Bent Kloster (V), tale. Han fremhævede især sammenholdet i Vedbøl, som voksede, efterhånden som krolfbane-projektet gik fra idé til handling. Og så greb han saksen og klippede den røde snor.

Lige efter indvielsen var det tid til den første Vedbøl-turnering i krolf. Efter en tæt dyst er vandrepokalen flyttet ind hos Michael Svendsen på Søvejen i Vedbøl.

Og så var det tid til at spille krolf. Privatfoto

Festlighederne fortsatte med helstegt pattegris, en quiz om Vedbøl og den første ”revy” i byens historie. Og traditionen tro mødtes de lokale borgere søndag morgen til et rundstykke og fælles oprydning.

Tre nye husstande blev valgt til at arrangere næste års byfest.

- Men jeg tror, at vi mødes igen til andre fællesarrangementer inden længe. Vores næste projekt her i Vedbøl er i hvert fald at få etableret en lille sti rundt om Vedbøl sø, siger Ratna Marcussen, der er medlem af Vedbøls byfestudvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce