Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fart over Ghostbusters: Firehjulstrækker med Old School teknik

Motor: SUV er for længst blevet et modebegreb i bilbranchen.

Lokalavisen Assens

Da turismen kom til Assens: Anker Jørgensen og Gunnar Nu Hansen holdt ferie i byen

Assens: Trods corona-krisen boomede turismen i Assens i 2020, og fremgangen ventes at fortsætte næste år. Men byen har faktisk været et yndet turistmål, siden det igen efter 2. Verdenskrig blev muligt at krydse grænserne i Europa.

Elbobladet

Leaf fylder 10 år

Fødselsdag: Nissan Leaf er den første masseproducerede 100 procent elbil, og den kunne i december fejre 10 års fødselsdag.

Elbobladet

Zoe er still going strong

Elbil: Det er ved at være syv år siden, jeg testede den første Renault Zoe og oplevede, at de 210 kilometer, den havde i opgivelse, slet ikke holdt. Jeg ville køre en tur fra Sønderborg til Flensborg og retur i regnvejr - omkring 80 kilometer - og det skulle den lille elbil jo snildt kunne klare. Men allerede halvvejs på udturen opdagede jeg, at det var tid at lette på speederen - når man kørte friskt med viskere og varme, kunne den reelle radius skrumpe til godt 100 kilometer.

Annonce
Parkering

Tilfredse borgere: Kommunen dropper p-bøder

Beboere i Ryesgade har nu fået at vide, at de ikke skal betale p-afgifter for de første dage, efter 11 p-pladser pludseligt blev omdannet til primært 15 minutters parkering, uden de var informeret om det.

Elbobladet

Ny Defender er spækket med teknik

Offroad: Da Land Rover Defender havde danmarkspremiere, havde jeg fornøjelsen af have den til rådighed to timer i terrænet. Først med en ekspert ved min side og senere på egen hånd. Jeg kørte ud i vandet - den må faktisk køre i op til 90 centimeter - og jeg kørte op og ned i skoven. Den der med "over stok og sten" holdt slet ikke - jeg kørte også gennem skovens største mudderhul.

Ugeavisen Vejle

Opel Corsa: En smidig bybil med tysk præcision og fransk lethed

Motor: Det tager hele 13,2 sekunder, at nå fra 0 til 100 km/t bag rattet i en tre-cylindret Opel Corsa med en 1,2 liters benzinmotor  og 75 hestekræfter.

Elbobladet

Sorento med lavt forbrug og høj ydelse

Miljø: Kia offentliggør nu elektrisk rækkevidde og emmisionsdata på den nye Sorento plug-in med op til syv sæder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Se flere annoncørbetalte artikler her

Annonce