Annonce
Ny Tirsdag

Audition til friluftsforestilling i Skibelund Krat

Studio 73, Vikingespillet i Jels og Sløjdscenen i Askov har audition til en ny friluftsforestilling i Skibelund Krat.
Annonce

Vejen Kommune: Hver enkelt af de 22 sten i Skibelund Krat har en fortælling, der knytter sig til grænseområdet. Det er de historier, Studio 73, Vikingespillet i Jels og Sløjdscenen i Askov ønsker at dramatisere og levendegøre på en unik, tankevækkende og humoristisk måde i et fællesprojekt, som led i markeringen af Genforeningen.

Rammen for forestillingen "Hvor går grænsen? De talende sten i Skibelund Krat" er det nye amfiteater i Skibelund Krat, hvor uddrag af forestillingen vises den 14. juni i forbindelse med genforeningsfestlighederne i Skibelund Krat og forbindelse med Hendes Majestæt Dronning Margrethes besøg ligeledes i Skibelund Krat den 9. juli. Stykket har sin endelige premiere den 4. september og spiller indtil den 13. september.

De tre teaterforeninger har tidligere stort set ikke samarbejdet, men ser dette som en mulighed for at skabe grobund for tæt samarbejder på længere sigt, da alle tre foreninger indeholder det samme ”DNA”, nemlig en stor gruppe frivillige med passion for at spille teater, siger Christoffer Vindbjerg Kristensen, der er formand for Studio 73.

Hvis man har lyst til at være en del at forestillingen på eller bag scenen, skal man blot komme til audition på Studio 73 den 13.-14. marts. Der er tilmelding til formand@studio73.dk eller på telefon 2762 5370. /DAN

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce