Annonce
Nytirsdag

Center havde set frem til den bedste marts nogensinde

I efteråret 2019 kunne en glad centerleder i Rødding Centet blandt andet indvie den nye minigolfbane. Nu frygter han for centrets overlevelse, Foto: Dorthe Andresen.
Centerleder i Rødding Centret, Klaus Svendsen, appellerer til medlemmerne om at støtte ved at beholde deres medlemskab.
Annonce

Rødding: - Vi er hårdt ramt. Det går hverken ringere eller bedre, end hvad vi hører fra Vejen Idrætscenter, fortæller Klaus Svendsen, der er centerleder i Rødding Centret.

Rødding Centret er normalt bemandet med 12 fastansatte og 26 løsarbejdere, og det er kun centerlederen selv, der er på arbejde.

- Alt er sat på standby. Marts og april er normalt rigtig gode måneder for os med træningslejre og meget andet. I år havde vi set frem til en marts måned, der tegnede til at blive den bedst nogensinde. I stedet for ser marts måned ud til at koste mig i omegnen af 300.000 kroner. Oveni er det væltet ind med aflysninger helt frem til juli, fortsætter han.

Annonce

Kommunal støtte

Medlemmerne af centrets fitnesscenter fik i starten af coronakrisen sat deres medlemsskab i bero, men nu beder centerlederen om medlemmernes opbakning.

- Vi beder medlemmerne om at støtte os ved at beholde deres medlemskab. Vi forsøger at være positive og tro på, at vi kommer igennem det her. Men jeg tør slet ikke spå om, hvordan det kommer til at gå. Vi har brugt så meget energi på at udvikle og løfte faciliteterne til fordel for vores brugere, og troede det var nu, vi skulle til at høste. Det gør virkelig ondt det her, siger Klaus Svendsen.

Det er blot nogle måneder siden, at Klaus Svendsen begejstret fortalte om Rødding Centrets fremtid. Over de næste tre år har kommunen nemlig afsat 14 millioner kroner til renovering og udbygning af centret.

- Vi håber på, at vi får noget kommunal støtte til at klare os igennem det her. Der bliver regnet på det i øjeblikket, men vi må se. Var det et spil ludo, så kunne vi ikke nøjes med at være slået hjem, men helt ud, lyder det fra centerleder Klaus Svendsen.
Annonce
Annonce
Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Nytirsdag

Rekordmange gæster i Glad Zoo

Annonce