Annonce
Nytirsdag

Elever fik mudderbad inden ferien

En meget lokal byge - fra en haveslange - gjorde sit til, at eleverne kunne få sig et mudderbad inden efterårsferien. Foto: Dorthe Andresen

Traditionen tro blev den sidste dag inden efterårsferien brugt på motion på Rødding Skole. Årets motionsdag bød blandt andet på dirtrun, løb, cykling og bodyfit.

Annonce

Rødding: Fredagen før efterårsferien trækker størstedelen af landets skoleelever i idrætstøjet til en aktiv dag med masser af sjov, bevægelse og fællesskab.

Også på Rødding Skole stod fredagen i motionens tegn, da 500 elever var klar til at bevæge sig, inden efterårsferien for alvor stod for døren.

Inden motionsdagen begyndte, var alle eleverne klædt i pænt, rent idrætstøj, men der gik ikke længe før deltagerne i løbet "dirtrun" måtte erkende, at det rene tøj ikke længere var så rent endda, for en meget lokal byge på en ellers tør og solrig oktoberdag gjorde sit til, at en del af ruten blev omdannet til mudder.

Den lokale byge kunne vejrguderne ikke få skylden for, for det var for en gangs skyld ikke skyerne, der var utætte, men derimod lærer Jacob Holst, der i dagens anledning havde fundet både vand og haveslange frem, så det beskidte løb også kunne blive rigtig beskidt.

Og mens de fleste af eleverne havde en lille fest, når de måtte kravle gennem mudderet, så var andre knap så begejstrede, men de kunne så - hvis de var heldige - også lige få skyllet mudderet af, inden de løb videre ud på ruten.

Udover dirtrun bød motionsdagen på Rødding Skole blandt andet også på bodyfit, cykling og løb, så alle eleverne kunne glæde sig til, at de i den grad havde gjort sig fortjent til en uges efterårsferie.

Der var flere forhindringer, der skulle forceres på ruten for de elever, der deltog i motionsdagens dirtrun. Foto: Dorthe Andresen
Traditionen tro var der også opvarmning, inden der både skulle løbes og cykles. Foto: Dorthe Andresen
En af de første forhindringer var kæmpe halmballer, som eleverne skulle over, og det var ikke helt nemt. Foto: Dorthe Andresen
Med refleksveste og cykelhjelme var eleverne klar til at cykle ud i området omkring Rødding. Foto: Dorthe Andresen
Der var nok lige en del forældre, der skulle have lagt børnenes idrætstøj i blød efter motionsdagen, for det før så rene tøj var ikke rent ret længe. Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce