Annonce
Ny Tirsdag

Folk og spejdere i Kardemommeby

KFUM Spejderne Kongeå Distrikt har været samlet til sommerlejr i Terp Spejdercenter. Privatfoto
KFUM Spejderne i Kongeå Distrikt har været på sommerlejr på Terp Spejdercenter. Temaet var "Folk og spejderne i Kardemommeby."
Annonce

Vejen Kommune: Det var Terp Spejdercenter, der dannede rammen, da KFUM Spejderne var Kongeå Distrikt var på årets sommerlejr.

Temaet for årets lejr, der havde cirka 90 deltagende spejdere, var "Folk og spejdere i Kardemommeby."

Hver morgen fik grupperne besøg af betjent Batian og tante Sofie til morgeninspektion.

Dagen efter, at spejderne var ankommet, skulle Kardemommeby bygges op. Hver gruppe havde hjemmefra lavet et hus fra historien - tante Sofies hus, slagter, barber Sørensen, bageren, fængslet, politistation, cirkus og røverhulen. Tobias tårn blev bygget i rafter, derudover blev der laver palmer, linie 1 (sporvogn) og bur til papegøjen. Aftenen bød på aftenløb og et hyggeligt lejrbål.

Tobias tårn blev bygget i rafter. Privatfoto
Annonce

På hike

Spejderne var også på hike. De skulle gå til Gørding, hvor de byggede en tømmerflåde af traktorslange og en træplade, som de sejlede cirka otte kilometer med. Resten af vejen til Bramming gik de, og her overnattede de i bivuak. I lejren var ledernes tur til at blive hygget om, der var besøg af stand-up Kasper Gross, god mad og underholdning.

Dagen efter forsatte spejderne på deres hike, de skulle gå hjem til lejren med små opgaver undervejs. Ulvene ankom til lejren i løbet af formiddagen. Om eftermiddagen byggede de huler i skoven, imens Kasper, Jesper og Jonatan (røverne) drillede med at "stjæle ting" og tante Sofie hold orden og huskede på hvor vigtigt det er at holde hulen i orden og ren gjort. Aftenen bød på aftenløb for ulvene og fælles lejrbål, hvor der bl.a. blev delt 10 års stjerner ud.

I det hele taget bød lejren på mange forskellige aktiviteter for spejderne, og det var en flok trætte spejdere, der vendte hjem fra sommerlejren.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Børnene besøgte dyrene i zoo

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Gå et maraton med andre

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Annonce