Annonce
Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Brødrene Jesper og Jens Arkil er nye medejere i Royal Oak Golfklub. Pressefoto
Bjert Ejendomme takker af, og i stedet slår brødrene Jesper og Jens Arkil, der ejer entreprenørkoncernen Arkil, ud som medejere af Royal Oak Golf.
Annonce

Jels: Siden daværende statsminister Poul Schlüter i 1992 slog det første slag, er der spillet utallige runder på Royal Oaks golfbaner ved Jels.

Banen er grundlagt af Andreas Schou og har de seneste år været ejet af selskaberne Vision Properties og Bjert Ejendomme.Nuværende og nye ejere glæder sig Nu har Bjert Ejendomme valgt at trække sig fra selskabet bag banen, og det giver plads til nye prominente erhvervsfolk i ejerkredsen.

Brødrene Jesper og Jens Arkil, træder ind i Royal Oak Golf som medejere, og det glæder både de og Vision Properties sig til.

- Jeg vil gerne takke Bjert Ejendomme for godt samarbejde omkring banen og selskabet bag, og det glæder mig, at selskabet fortsætter sit engagement i Royal Oak gennem et Eagle Sponsorat. Samtidig glæder jeg mig til at se, hvad vores nye medejere kan bidrage med af optimeringer og forbedringer. De har både lysten og engagementet til at gøre en forskel for Royal Oak og til at fastholde den høje standard, banen er kendt for, siger Jørgen Schou, bestyrelsesformand i Vision Properties, i en pressemeddelelse.


Både min bror og jeg kender golfsporten, og vi kender Royal Oak som et fantastisk anlæg med stolte traditioner. Dem glæder vi os til at være med til at videreføre.

Jesper Arkil


Også Jesper Arkil ser frem til at blive en del ejerkredsen bag en af Danmarks smukkeste golfbaner.

- Både min bror og jeg kender golfsporten, og vi kender Royal Oak som et fantastisk anlæg med stolte traditioner. Dem glæder vi os til at være med til at videreføre, siger han.

Ingen umiddelbare ændringer Hverken klubmedlemmer eller andre gæster kommer umiddelbart til at mærke noget til ændringerne i ejerkredsen. Golfbanen bliver drevet videre som hidtil, og det samme gælder Restaurant Royal Oak, der fortsætter med Thomas Marxen i spidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce