Annonce
Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Fra venstre er det Martha Lewis, seniorarkitekt og Head of Materials hos Henning Larsen Architects, Carl Blandt Hansen, bestyrelsesformand i Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, Louise Lindeskov, marketing projektleder, Lindab, René Jensen, salgschef, Lindab og Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab. Pressefoto
Produktet SolarRoof indbragte Jels-virksomheden Lindab den fornemme pris "Byggeriets Energipris."
Annonce

Jels: Da Brancheforeningen Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser 2020 var en af de lokale virksomheder Lindab i Jels med på podiet.

Repræsentanterne fra Lindab fik overrakt "Byggeriets Energipris" for produktet SolarRoof.

SolarRoof er et kliktag med integrerede solceller og er resultatet af mange års erfaring som leverandør af ståltage kombineret med den nyeste teknologi indenfor solenergi.

Priserne

Vinderne af Byggeriets Klimapriser 2020:

Byggeriets Klimapris: Kingspan Insulation ApS.

Byggeriets Energipris: Lindab A/S.

Byggeriets Miljøpris: Xella Danmark A/S.

Byggeriets Arbejdsmiljøpris: Swed-Mark A/S.

Bag Byggeriets Klimapriser står Brancheforeningen Danske Byggecentre, der med de fire hæderspriser ønsker at sætte fokus på og fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber – til inspiration for hele byggebranchen.

- Byggeriets Klimapriser fejrer i år tiårs jubilæum, og vores ambition har siden 2010 været at løfte den grønne omstilling i byggeriet. Vi er derfor glade for, at vi efter en corona-pause kan fejre nogle af de virksomheder, der går forrest og satser på bæredygtighed og innovative byggematerialer, siger Palle Thomsen, administrerende direktør hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, der er medlem af nomineringskomiteen bag Byggeriets Klimapriser.

For første gang blev der i år uddelt en helt ny pris - Byggeriets Arbejdsmiljøpris.

- Vi skal i byggebranchen sætte endnu mere fokus på det fysiske arbejdsmiljø og begynde at fremme udvikling af løsninger, der både skaber et bedre og et mere sikkert arbejdsmiljø. Med vores nye pris ønsker vi at hylde og inspirere virksomheder til at skabe effektive løsninger, der imødekommer de stadig stigende krav til et godt arbejdsmiljø på byggepladsen, siger Palle Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Annonce