Annonce
Nytirsdag

Sarah kom som sendt fra himlen

Sarah Høj Sørensen var på rette sted til rette tid, for da hun afleverede en uopfordret ansøgning hos Fuglsig & Jespersen, stod indehaverne og manglede en salgsassistent. Og Sarah passede lige på det, de manglede, så hun blev ansat. Foto: Dorthe Andresen
Da 23-årige Sarah Høj Sørensen valgte at aflevere en uopfordret ansøgning hos Fuglsig & Jespersen i Rødding, var hun heldig. For forretningen stod netop og manglede en salgsassistent.
Annonce

Rødding: Nogle gange har man bare lov til at være rigtig heldig.

Det var 23-årige Sarah Høj Sørensen, for hun var på jagt efter et nyt fuldtidsarbejde, og derfor lagde hun vejen forbi optiker og guldsmedeforretningen Fuglsig & Jespersen i Rødding med en uopfordret ansøgning.

- Hun kom som sendt fra himlen. Og at det så også var en, der allerede var udlært, det kunne ikke være bedre, siger Gitte Fuglsig, der sammen med Anne-Mette Jespersen ejer forretningen på Østergade.

Sarah Høj Sørensen, der afsluttede sin uddannelse til salgsassistent med speciale i guld og sølv for to år siden, er uddannet i kæden Vibholm, der har 21 forretninger fordelt i det meste af landet.

I læretiden var hun blandt andet forbi forretningerne i Horsens, Skanderborg og Aarhus, og da hun flyttede til Vejen for halvandet år siden, arbejdede hun hos Vibholms forretning i Esbjerg.

Annonce

Stammer fra Grønnebæk

Sarah Høj Sørensen er født og opvokset i Grønnebæk-området, men flyttede med sin mor til Horsens.

- Min far bor stadig hernede, fortæller Sarah Høj Sørensen, der også har arbejdet hos Kipp i Vejen, inden hun i midten af august skiftede til Fuglsig & Jespersen.

Selvom hun endnu ikke har været så længe i forretningen i Rødding, så er hun allerede blevet meget glad for jobbet.


Det er en spændende branche. Det er en anderledes branche end tøjbranchen. Her er der mulighed for at fordybe sig i stenenes farver og former.

Sarah Høj Sørensen


- Jeg har mest arbejdet i et center, og jeg kan godt mærke, at der her (Rødding, red.) er mange stamkunder. Der er en helt anden kundekontakt. I centrene kom folk mest forbi for at få inspiration, når de kiggede ind, her går de fleste efter noget bestemt, fortæller Sarah Høj Sørensen, der gerne har villet have en tættere kontakt til kunderne - og det har hun fået i butikken i Rødding.

Annonce

Mere spændende branche

Sarah Høj Sørensen har aldrig været i tvivl om, at det var butiksvejen, hun skulle vælge.

- Jeg har altid ville stå i en butik, siger Sarah Høj Sørensen, der bevidst valgte guldsmedebranchen.

- Det er en spændende branche. Det er en anderledes branche end tøjbranchen. Her er der mulighed for at fordybe sig i stenenes farver og former, siger Sarah Høj Sørensen, der privat bor i Vejen sammen med kæresten Kasper.

Når der står fritid i kalenderen, så kan hun godt lide at slappe af og være sammen med familie og venner.

Og fritid har hun faktisk fået mere af, for da hun arbejdede hos Vibholm, lå butikkerne i diverse storcentre, og der følges centrenes åbningstider, så der har tit været arbejdsdage, der først sluttede klokken 20. I Rødding lukker butikken klokken 17.30, så det har givet ekstra frie timer.

- Det har da givet mere plads og frihed til at kunne de ting, jeg gerne vil, smiler Sarah Høj Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Nytirsdag

Rekordmange gæster i Glad Zoo

Nytirsdag

Vandring, fortælling og suppe

Nytirsdag

Glad Zoo er med i dokumentarserie

Nytirsdag

Naser Khader gæster Rødding Sognekirke

Nytirsdag

Mobil testenhed kommer til Rødding

Nytirsdag

OL Revision bliver i Rødding

Nytirsdag

Skønne uger i Hundredemeterskoven

Nytirsdag

Familiegård fik besøg af landmænd

Nytirsdag

Det er helt OK med Kenneth

Nytirsdag

Sarah kom som sendt fra himlen

Annonce