Annonce
Nytirsdag

Terapeut klar med et nyudviklet koncept

Lise Vindt har siden 2018 haft egen klinik på Farrisvej mellem Troldkær og Farris.
Lise Vindt tilbyder fra sin klinik på Farrisvej mellem Troldkær og Farris nu individuel naturterapi samt personlig og spirituel udvikling.
Annonce

Farris: Siden 2017 har Lise Vindt arbejdet med regressionsterapi, medition, kurser og workshops fra sin egen klinik på Farrisvej 34 mellem Troldkær og Farris.

Nu lancerer Lise Vindt et helt nyudviklet koncept med navnet IN Terapi. Det handler om individuel naturterapi samt personlig og spirituel udvikling.

- Der er tale om en unik og individuel terapi form, hvor rammen og grundlaget er naturen og naturterapi, idet det er helt fantastisk, hvilken effekt naturen har på os mennesker, når vi forstår virkelig at være til stede og forbinde os med den på et dybt plan, fortæller Lise Vindt.

Hun føjer til: - Terapien foregår primært udendørs i den fantastisk smukke natur omkring ejendommen Farrisvej 34 og indeholder foruden naturterapi elementer af psykoterapi, meditations-, hypno- og regressionsterapi samt healing. Terapien tilpasses 100 procent individuelt til den enkeltes behov for terapi og/eller personlig udvikling. Med denne terapiform har du mulighed for at opnå den ro og dybe kontakt til sig selv, som kan give dig den indsigt, afklaring, balance og livsglæde, du har brug for. Uanset hvad der begrænser dig, eller holder dig tilbage lige nu.

Lise Vindt er klar til at modtage nye klienter, og der er lige nu mulighed for gode opstarts- og introrabatter på både forløb og enkelt sessioner.

Naturterapi er en del af det nye koncept hos Lise Vindt.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce