Annoncørbetalt indhold

4 trin til en tryg bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hviidadvokater.dk

At købe bolig er en stor ting. Også selv om det måske ikke er første gang man gør det. Uanset om det er første, sjette eller tiende gang, så er et boligkøb altid forbundet med både spænding og nervøsitet. Men ofte også med en vis portion nervøsitet – for har man nu husket det hele? Har man styr på alle detaljerne? Og har man nu også købt den rigtige bolig til den rigtige pris? Det er der heldigvis råd for. For med blot fire simple trin kan du komme et skridt nærmere en mere tryg og sikker bolighandel.

 

Lad banken udfærdige et budget

Inden du forelsker dig hovedkulds i en lækker lejlighed med tagterrasse eller en villa med havudsigt bør du se realiteterne i øjnene. I forbindelse med boligkøb er det vigtigt at vide nøjagtig hvor meget man reelt kan købe for. Og hvor meget man har råd til at sidde for i en kommende bolig. Der er masser af boliger i alle størrelser til salg. Men det er ikke alle, der kan købe dem alle. Start derfor altid med at kontakte din bank og få lagt et budget. De kan også fortælle hvor meget du har at handle for inden du begynder at lede og tage til diverse åbent hus arrangementer. Og du undgår frem for alt at falde for en bolig, der er dyrere end du har råd til.


Få et advokatforbehold i købsaftalen

Når drømmeboligen er fundet og der er opnået enighed mellem dig og sælger omkring både pris, overtagelsesdato med mere, skal der udfærdigesen købsaftale. Så snart denne er underskrevet at begge parter fanger bordet. Det kan derfor ikke anbefales nok at få indskrevet et såkaldt advokatforbehold i købsaftalen. Det giver mulighed for at lade en boligadvokat gennemse alle dokumenter og skulle der være mangler eller fejl, kan du lade handlen falde til jorden. Uden at det koster dig noget. Er du på udkig efter en god advokat, så hyr en boligadvokat her.


Fra skøde til tinglysning

Når alt er som det skal være, når eventuelle forbehold og ændringer er foretaget hjælper din boligadvokat med at oprette et digitalt skøde. Dette skøde skal underskrives af både sælger og køber, hvorefter det bliver tinglyst. Denne tinglysning er det samme som en officiel registrering af bolighandlen. Og du er nu officielt den nye ejer af din drømmebolig!


Den endelige overtagelse

Sidste trin i enhver bolighandel er overtagelsen. Et øjeblik mange har ventet på med spænding. Og som man ofte kan vente på i flere måneder, da der skal opnås enighed om denne dato mellem sælger og køber. På denne dato aflæses i fællesskab vand, gas, el, olie o. lign. og de relevante forsyningsselskaber meddeles om ejerskiftet. Til slut udfærdiger din boligadvokat en refusionsopgørelse, som sendes til underskift hos både dig og sælger. Og så er bolighandlen helt afsluttet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit