Annonce

Læs den seneste e-avis her

Mest læste

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Somaliske kvinder i Vollsmose får fornem pris: - I siger klart nej til de mørkemænd, der lokker jeres børn

Vollsmose: De omkring 100 somaliske kvinder fra Vollsmose, som er samlet i kvindeforeningen Sahan, fik søndag eftermiddag endnu en fornem pris for deres arbejde med at forhindre kriminalitet og radikalisering blandt områdets drenge og unge mænd.

Skibhus Avisen

Se de flotte billeder: Kong Vinter viste sig fra sin smukkeste side

Stige Ø: Efter et par dage med lige lovlig lave temperaturer og en vind, der fik det til at føles endnu koldere, bød vinterferiens første dag på vindstille solskin omkring frysepunktet.

Skibhus Avisen

Pendlere parkerer gratis på Bredstedgade: - Os der bor i området bliver presset helt vildt

Odense: - Vi bor så tæt på både banegården, bycentrum, posthus og alt muligt andet, så der er rigtig mange mennesker, der parkerer nede foran vores opgang, og gør det enormt svært for os beboere at få parkering.

Annonce
Skibhus Avisen

Seks private investorer vil være med til at bygge Vollsmose om: Det er flere, end borgmesteren turde håbe på

Odense: Da borgmester Peter Rahbæk Juel (S) for snart tre år siden tog de første og indledende snakke med investorer om den store omdannelse af Vollsmose, fik han ikke respons, der umiddelbart efterlod megen optimisme.

Skibhus Avisen

Stilia åbner endnu en butik i Odense: - Jeg har drømt om at have en hyggelig, lille specialforretning

Skibhus: Det lå aldrig i kortene, at sosu-assistenten Sarah Skytte Thysen skulle være butiksejer. Men i 2015 ændrede hun stjernerne i sin skæbne, da hun overtog Stilia i Rosengårdcentret.

Skibhus Avisen

Hvem er det, der våger i decembermørket?: Nogen holder øje med Rema 1000

Skibhus: Var det mon Søren Brostrøms smittetryks-alarmerede øje, der vågede over Rema 1000 i Skibhuskvarteret en aften i december for at tælle antallet af kunder?