Annonce
Ugeavisen Tønder

Dennis er klar med varme hunde og burgere

36-årige Dennis Hansen-Borg er klar til at servere pølser og burgere fra grillbaren Borgi's, der ligger tæt ved grænsen ved Sæd. Foto: Betina Skjønnemand
36-årige Dennis Hansen-Borg har åbnet grillbar på grænsen ved Sæd. Dermed er der igen mulighed for at få stillet den hurtige sult.
Annonce

Sæd: Sæd har fået sin egen grillbar lige før grænseovergangen. Her har 36-årige Dennis Hansen-Borg fra Abild slået dørene op til Borgi's, så der nu igen er liv i den lille bygning.

Her kan man nu få stillet den hurtige sult med blandt andet hotdogs, karry-pølser, pulled porc-burgere og wienerschnitzel.

- Det er en gammel drøm, jeg har. At åbne en grillbar har været et ønske, jeg har haft gennem mange år, og nu bød muligheden sig, forklarer Dennis Hansen-Borg.

Han har stået i grillbar før. Det er bare en del år siden.

- De seneste mange år har jeg arbejdet som chauffør og hos Hydro. Men da en kammerat fortalte mig, at grillbaren her skulle udlejes, så sprang jeg til, lyder det videre fra Dennis Hansen-Borg.

Dørene til Borgi's blev åbnet den 30. marts, og i øjeblikket ligger Dennis Hansen-Borg alt sin tid og energi i grillbaren. Der er nemlig åbent hver dag mellem kl. 11 og 22.

- Grillbaren er blevet taget godt imod. Folk er glade for, at der nu igen er liv i den. De fleste kommer faktisk for at spise mine burgere, konstaterer Dennis Hansen-Borg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce