Annonce
Ugeavisen Tønder

Her er de tidligere modtagere af hverdagsflinkbuketten

Tønder Kommune og Ugeavisen har uddelt Hverdagsflink-buketten hver måned siden februar. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.


Den første modtager fa hverdagsflink-buketten var Marys Sofie Andersen, der altid var klar til at agere kørelejlighed for sine venner, og blandt andet havde kørt dem til banko i 20 år. Op til fire gange om ugen sætter den 89-årige kvinde sig bag rettet. Det var en af bilens faste passagerer Bente Irene Stuhr, der havde indstillet hende til buketten. Foto: Tønder Kommune.


I marts indstillede Michelle Andersen (th) sin mands farmor, Johanne Hansen, til Hverdagsflinkbuketten. Johanne Hansen er nemlig altid klar til at hjælpe til og forsøde tilværelsen for andre. Hvad enten det er at trille ned med rollatoren og hente oldebarnet fra skole, eller når hun deler ud af sine bagerier til familier og naboer. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
I april gik turen til Søsted, hvor Henriette Andersen var modtageren. Da corona-retraktionerne tvang det lokale træningscenter til at lukke, var hun hurtig klar med en alternativ løsning til sig selv og sine fire træningsmakkere. Hurtigt blev Henriette Andersens åbne lade nemlig omdannet til et alternativt træningscenter, hvor vægtstænger, kettlebells og dumbbells blev skiftet ud med traktordæk, træstubbe og tunge fliser. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Margit Elisabeth Sørensen (tv) er frivillig med stort f. To gange om ugen hjælper hun andre med at handle ind, hver 14. dag står hun i Røde Kors genbrugsbutik i Toftlund, og hun hjalp også til, da der var vaccinationssted i Toftlund. Alt det fik datteren Margit Elisabeth Sørensen til at indstille hende til maj måneds buket. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Sonja Wind (th) er verdens bedste reservebedste og nabo. Sådan beskrev indstilleren Sannie Pedersen juni måneds modtager af hverdagsflinkbuketten, der ofte passer hendes søn Atlas. De bor ved siden af hinanden i Højer, og når Atlas kan se, at Sonja Hansen er hjemme, løber han ofte derind. De to ligger puslespil, bygger med Lego og leger i haven. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.


Annonce
I juli gik buketten til Mogens Enghave for en kombination af hans engagementet i senioridrætten i Toftlund, samt hans frivillige arbejde ved vaccinationscenteret, Det var Helle Buhl, der valgte at indstille ham til månedens buket. For Mogens har altid et højt humør og er klar til at give en hånd med. Foto: Mathies Dalsgaard.
Robert Risgaard Lauritzen deler ud af sit gode humør i SuperBrugsen i Skærbæk og er altid klar med en frisk kommentar eller en hjælpende hånd til kunderne. Det fik indstilleren Ellen Jensen også at mærke, da hun en dag havde glemt koden til sit kort, da hun skulle betale for sine varer. Men så hev Robert Risgaard Lauritzen hurtigt sit eget kort op af lommen og sagde "skidt med det, den klarer jeg". Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Sonja Hansen har øje for, hvordan andre folk har det, og hun hjælper dem gerne i gang med en nye aktivitet. Det fik Ruta Marie Wedel-Jensen at mærke, for det var især Sonja Hansen skyld, at hun kom med i torsdags-gåklubben på Rømø. Sonja Hansen er også mangeårigt medlem og formand for Rømø Husholdningsforening. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Else Hansen (tv) og Yrsa Jørgensen har været venner igennem mere end 35 år. I oktober indstillede Yrsa Jørgensen sin veninde til hverdagsflinkbuketten, fordi hun elsker at hjælp andre. Hvad enten det er at passe naboens katte, bage kage til arrangementer eller stå for at planlægge fester, så kan man nemlig regne med Else Hansen. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Modtageren af novembers Hverdagsflinkbuket var Marianne Vind, der gør et stort arbejde som lokalformand for Røde Kors afdelingen i Skærbæk. Det var Bodil Bertelsen der indstillede hende, fordi hun altid har mange jern i ilden. Hun er aktiv i genbrugsbutikken, er kontaktperson for 4-5 flygtningefamilier og samler penge ind til børnenes sport aktiviteter og udflugter. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
Annonce
Ugeavisen Tønder

Adrian fandt hashplanter: Sportræning gav pote

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Håndbold, andelår og Afrikas stjerne

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jørgen Hansen Biler bliver speedway sponsor

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Sportsefterskolen Sine har fundet sin nye forstander

Ugeavisen Tønder

Formand for Danmarks Østersfestival får endnu en post

Ugeavisen Tønder

Nyansættelse

Ugeavisen Tønder

Klumme: Lykken er... noget der kommer i glimt, eller noget man kan beslutte?

Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Ugeavisen Tønder

Kan du slå 73 millioner skridt?

Ugeavisen Tønder

Jul på Schackenborg var en succes

Ugeavisen Tønder

Apotekerne i Skærbæk og Toftlund er klar til at vaccinere

Ugeavisen Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Ugeavisen Tønder

Værthus skifter hænder: - For syv år siden sagde jeg, den bliver min

Annonce