Annonce
Ugeavisen Tønder

Konkurrence: Vind den nye bog om Nicklas Bendtner

Boghandler Lena Jefsen fra Jefsen Bog & Idé står her med den nye bog om Nicklas Bendtner, Begge sider. Foto: Betina Skjønnemand
Annonce

Tønder. Nu kan du vinde den nye selvbiografi om Nicklas Bendtner 'Begge sider'. Bogen udloddes af Ugeavisen Tønder i samarbejde med Jefsen Bog & Idé i Tønder.

Begge sider er skrevet i et tæt samarbejde mellem Nicklas Bendtner og journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen.

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner om sit livs lyse og mørke sider. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. I det hele taget går bogen tæt på de mange facetter i Nicklas Bendtners liv og karriere.

For at vinde bogen, skal du svare på følgende spørgsmål: I hvilken dansk storklub spiller Nicklas Bendtner i øjeblikket?

Send svaret på mailadressen konkurrence-toender@jfmedier.dk senest den mandag den 16. december. Skriv dit navn og din adresse i mailen sammen med dit svar.

Vi trækker en vinder tirsdag den 17. december 2019, og vinderen får direkte besked via mail.

Held og lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce