Annonce
Ugeavisen Tønder

Mads Langelund klar med ny musik

Mads Langelund udgav fredag en ny ep med fire numre, der alle er på dansk. Inspirationen til sin musik finder den 24-årige multikunstner i sit liv og i Tønder, hvor han ynder at slappe af. Foto: Martin Franciere
I fredags udgav Mads Langelund ep'en Rampelys med fire numre, der i modsætning til tidligere alle er på dansk.
Annonce

Mads Langelund er lidt af et multitalent. Multitalent fordi han foruden skuespil også mestrer musik og har sit eget videoproduktionsfirma. Nyeste musiske skud på stammen udkom fredag, hvor han udgav en ep med titlen "Rampelys".

I modsætning til tidligere er sangene på dansk.

- Når teksten er på dansk kommer den lige fra hjertet, siger Langelund, der har arbejdet på ep'en gennem det seneste år. En del sange er i processen siet fra, men tilbage står fire, som handler om det liv, Mads Langelund oplever og lever. Det gælder også Hånd i hånd, der handler om livet med kæresten Didde Hansen, der stammer fra Døstrup.

Mads Langelund og Ditte Hansen spillede begge med i Tønderrevyen. Her fik de et godt øje til hinanden, og i sommer blev de kærester.

Den 24-årige musiker er netop vendt hjem til Tønder efter halvanden måneds optagelser til filmen Erna i krig. Selv om det ikke er første gang, at han spiller med i en film, så er det alligevel musikken, der trækker mest.

- Det er musikken, jeg vil allermest. Jeg kan skrive, indspille og optage, når jeg har lyst til det. Jeg har mere kontrol over musik end skuespil. Når det drejer sig om musik, så er jeg kun afhængig af mig selv, siger Langelund og tilføjer:

- Musik handler om at turde.

Foruden titelnummeret Rampelys finder man de tre numre Panorama, Uovervindelig og Hånd i hånd på ep'en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce