Annonce
Ugeavisen Tønder

Martin er ny mand i spidsen for festen

Martin Svennum bliver ny leder af Pioner Bar i Tønder. Den 24-årige nordjyde ser frem til opgaven, men diskoteket kan ikke åbne før corona-restriktionerne på nattelivet lettes. Foto: Niklas Majgaard
Midt i corona-nedlukning og et natteliv, der mere eller mindre har stået stille siden marts, er der kommet nye kræfter til på Pioner Bar i Tønder.
Annonce

TØNDER: Musikken har ikke spillet siden 11. marts på Pioner Bar, men i kulissen står det ikke stille for diskoteket på Kongevej. Flere projekter er i gang, men det vigtigste er at finde sig til rette, for Pioner Bar i Tønder har sat navn på sin nye, daglige leder. Han er klar til at stå i spidsen for festen - så snart natklubberne igen må åbne.

Pioner Bars nye frontmand afsløres hurtigt af dialekten, for 24-årige Martin Svennum har sine rødder i det nordjyske, og er sprunget ud i opgaven som ny leder af klubben.

Det bliver hans første opgave som leder af en natklub - men Martin trækker på masser af erfaringer fra branchen. Martin Svennum startede nemlig så tidligt, som det næsten er muligt. Konfirmationspengene gik til et mobildiskotek - og lige siden da har nordjyden haft en professionel forbindelse til fest og farver.

- Jeg har været i branchen siden jeg var 17 år, så det er jo efterhånden nogle år, jeg har haft med natklubber at gøre. Det hele begyndte hjemme i Hjørring, hvor jeg var DJ. Deroppe var Buddy Holly jo det, man stilede efter, så da de en dag havde set nok og ville have mig ind som fast DJ, så var jeg ligesom i gang. Det var stort, husker han og tilføjer, at interessen kom inden da.

- Det her med at stå bag pulten gik galt for rigtig mange år siden... Jeg var til noget børnediskotek som barn og jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg gerne ville prøve at være DJ en dag. Efter min konfirmation begyndte der at ske noget, for jeg brugte alle konfirmationspengene på et mobildiskotek, som jeg købte sammen med en ven. Det drev vi nogle år til jeg som 17-årig købte ham ud af foretagendet. Kort efter fulgte de første diskoteksjobs, forklarer Martin Svennum.

Annonce

Nye ideer

Martin Svennum ser frem til at komme i gang med jobbet i Tønder. Listen af nye ideer er lang, men han slår også fast, at han vil gå videre med det, der allerede har vist sit værd i Tønder.

- Det er et stort ansvar, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg tager et par tiltag med, og vi kommer her i december til at lave et juleprogram på de sociale medier hver søndag i advent. Men når vi må åbne, så bliver det sjovt. Hjemme i Hjørring lavede vi blandt andet en temaaften med tatoveringer, hvor man kunne vinde en time i stolen. Det kunne jeg godt finde på at tage op igen. Det kunne også være sjovt at få standup ind som et tema - bare for at nævne et par ideer.

Lykkehjulet er oppe og Martin Svennum forsikrer, at Pioner Bar er klar til fest - lige så snart corona-situationen tillader det. Foto: Niklas Majgaard

Men indtil videre mangler Martin og Pioner Bar grønt lys til for alvor at kunne starte festen op. Til gengæld er han netop flyttet til Tønder og er i gang med at finde sig til rette:

- Tønder er en hyggelig by. Jeg var her som lille og kan huske stemningen og Det Gamle Apotek fra dengang. Jeg håber, at vi kan få den hyggelige stemning med ind på Pioner Bar, for det passer rigtig godt sammen, at man både kan komme herind og hygge sig - og at der også er basis for en rigtig abefest, afrunder han.

Lægen har prioriteterne i orden - nu er spørgsmålet blot, hvornår Pioner Bar og resten af nattelivet må slå dørene op igen... Foto: Niklas Majgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce