Annonce
Ugeavisen Tønder

Nu bliver der meget mere plads til leg

Indehaver Jonna Nielsen fra Tønder Shopping Center glæder sig til at tilbyde kunderne et endnu større udvalg af legetøj. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Tønder Shoppingcenter er klar med en udvidelse. Nu får legetøjet ekstra meget plads i butikken, der i alt bliver omkring 900 kvadratmeter.
Annonce

Tønder: Til sommer bliver der endnu mere at glæde sig over, hvis man er et legebarn eller skal købe gaver til et legebarn.

Hos Tønder Shopping Center giver indehaver Jonna Nielsen nemlig endnu mere plads til legetøjet.

- Jeg vælter simpelthen muren ind til den del af bygningen, som lige nu bruges af Pejsemesteren. Han har opsagt sit lejemål, og jeg har så besluttet at udvide og tage det areal med til min nuværende butik, forklarer Jonna Nielsen.

- Vi skal sørge for, at kunderne ikke behøver køre ud af byen.

Jonna Nielsen, indehaver af Tønder Shopping Center

Annonce

Kunder i byen

Udover at Pejsemesteren skal flytte, er timingen på udvidelsen også god af en anden grund.

- Vi skal sørge for, at kunderne ikke behøver køre ud af byen for at få et ordentlig udvalg af legetøj. Jeg har helt sikkert kunnet mærke, at legetøjsbutikken i gågaden er lukket. Der er kommet en del nye ansigter her i min butik på jagt efter legetøj, fortæller Jonna Nielsen.

Og nu kan legetøjskunderne altså glæde sig til endnu større udvalg.

- Jeg har i øjeblikket omkring 200 kvadatmeter med legetøj i min nuværende butik. Når udvidelsen er gennemført, kommer legetøjet til at fylde omkring dobbelt så meget, så det bliver et stort udvalg, konkluderer Jonna Nielsen.

Hun fortsætter naturligvis med at sælge både børne-, dame- og herretøj fra butikken som hidtil.

Annonce

Åbner til sommer

Jonna Nielsen ejer hele bygningen, hvor Tønder Shopping Center har til huse, og har hidtil udlejet delen, hvor Pejsemesteren lige nu har butik.

I stedet for at forsøge at få en ny lejer ind, har Jonna Nielsen altså besluttet sig for i stedet at udvide butikken.

- Der er i forvejen mange ledige lokaler i Tønder, og samtidig har jeg lyst til at prøve med mere legetøj. Så jeg glæder mig, siger hun.

Hun har rådighed over hele bygningen fra 1. juli, så hun regner med, at udvidelsen vil være gennemført en gang til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce