Annonce
Ugeavisen Tønder

Premiere i Tønder: Endnu en sang om kærlighed...

Tønder revyen har altid været båret af gode sangstemmer. Nummeret "Verden venter" opnåede national bevågenhed. Tre af de fire sangere, Lars Løbner (t.v.) samt Pia Hansen og Pia Kjær Jensen, er med i den kommende musikteaterforestilling "Endnu en sang om kærlighed...". Kun Mogens Jeppesen (2. f.h.) sidder over. Foto: Hans Christian Gabelgaard
Tønder Amatørscene måtte droppe årets revy, men gør nu klar til at indtage scenen med en nyskabelse. Musik-teaterforestillingen "Endnu en sang om kærlighed..." med 20 danske sange som omdrejningspunkt får premiere den 13. november.
Annonce

TØNDER: Medlemmerne af Tønder Amatørscene måtte til deres egen og publikums store fortrydelse corona-betinget droppe årets Tønder Revy. Men nu er der alligevel udsigt til liv og sang på de skrå brædder i Schweizerhalle.


Det er et helt nyt koncept, og for os en helt ny måde at arbejde på. Det er faktisk lidt af et eksperiment.

Tommy Juhl, formand, Tønder Amatørscene, Tønder


Med premiere fredag den 13. november og efterfølgende forestillinger lørdag den 14. og søndag den 15. november spiller amatørscenen ud med "Endnu en sang om kærlighed...".

- Vi tager livtag med kærligheden. Det er en musikteaterforestilling uden replikker, men hvor sange overlapper hinanden og så foregår der noget spil, der gerne skulle fortælle en historie, forklarer formanden for Tønder Amatørscene, Tommy Juhl.

Billetsalg

Billetsalget til "Endnu en sang om kærlighed..." begynder lørdag den 10. oktober klokken 10  på hjemmesiden tas@safeticket.dk 

Placeringen i salen kan afhænge af, hvor mange billetter man køber. Der vil være pladser ved nummerede firemands borde, samt på stolerækker med ikke-nummererede pladser.

Billetprisen er 150 kroner.

Helt konkret er scenen sat i et cafémiljø.

- Her møder vi forskellige mennesker, der hver især fortæller deres historie om mødet med kærligheden. Heldigvis er der skrevet rigtig mange sange om kærligheden, og det har faktisk været svært at vælge fra, så vi til sidst er landet på omkring 20, lyder det fra Tommy Juhl.

Annonce

Syv på scenen

I "Endnu en sang om kærlighed..." møder publikum ikke kun 20 sange, men også syv af amatørscenens faste skuespillere samt ikke mindst teaterforeningens faste husorkester.

Forestillingen har været undervejs i et par måneder, og den kommende tid vil gå med at få de udvalgte sange til at gå op i den højere teatermusikalske enhed, amatørscenen går efter.

- Det er et helt nyt koncept, og for os en helt ny måde at arbejde på. Det er faktisk lidt af et eksperiment, siger Tommy Juhl.

Annonce

Danske sange

De udvalgte sange er alle skrevet på dansk og præsenteret af danske kunstnere. Repertoiret spænder vidt, både i tid og genre, alt fra folkeviser, over jazz til rock og pop.

- Der er dog flest af nyere dato, lige fra Barbara Molego til Kim Larsen og Tue West, røber Tommy Juhl.

Helt præcis hvor mange publikummer der får mulighed for at opleve og måske nynne med på kærlighedssangene står i skrivende stund hen i det uvisse. Det skyldes restriktioner i forhold til Covid 19-situationen, der er under stadig forandring.

- Alle gældende forholdsregler vil blive overholdt. Vi håber at se mange gæster til en forestilling i andre rammer end den store revy. Og selv om vi skal være sammen med afstand, lover vi at knuselske dem, der kommer, lover amatørscenens førstemand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce