Annonce
Ugeavisen Tønder

Skuespillerne Jens Jacob Tychsen og Bodil Jørgensen underholder på Schackenborg Slot i september og oktober

Hr. Weise alias skuespiller Jens Jacob Tychsen kommer den 25. september forbi Schackenborg Slot for at fortælle om TV2-serien Badehotellet. PR-foto
Skuespillerne Jens Jacob Tychsen og Bodil Jørgensen optræder begge på Schackenborg Slot - men begge arrangementer er blevet flyttet til sensommer/efteråret på grund af coronapandemien. Hr. Weise kommer den 25. september og Bodil Jørgensen den 3. oktober.
Annonce

Møgeltønder: Hr. Weise har nærmest "Badehotellet" med sig, når han den 25. september kan opleves i den smukke Slotfeltlade, der ligger i forlængelse af Sønderhaven på Schackenborg Slot. Skuespiller Jens Jacob Tychsen krydrer sit foredrag med både musikalske indslag, film og fraklip fra tv-serien.

Man kan ligeledes glæde sig til et genhør med flere af de gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen vil fremføre. Hr. Weise/Jens Jacob Tychsen vil blandt andet fortælle, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser og om vind og vejr ved Vesterhavet..

- Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når vi får fortællingen om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til, lover arrangørerne i en pressemeddelelse.

Annonce

Bodil Jørgensen og Genforeningen

Den 3. oktober kommer skuespiller Bodil Jørgensen for at markere Genforeningsjubilæet. Bodil Jørgensen vil sammen med Martin Schacks Trio tage publikum med ind til hjertet af legale og illegale sange og fortælle historien set fra “dit og mit” udkigstårn og sætte følelser på sangene.

Begge arrangementer er flyttet fra forsommeren, hvor corona-epidemien har gjort en gennemførelse umulig. Men til gengæld kan man nu se frem til et spædende efterår på Schackenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce