Annonce
Tørring Folkeblad

15-årig Tørring-pige laver musikvideo - men vil hellere være pilot og triatlet

Den 15-årige Daniella Watson Pedersen fra Tørring har udgivet singlen "Verden vender". Der er også lavet en musikvideo til sangen, som kan findes på YouTube. Foto: Michael Svenningsen
Den 15-årige Tørring-pige Daniella Watson Pedersen er lige nu aktuel med pop-sangen "Verden vender" på YouTube, Spotify og iTunes, men det er faktisk ikke en karriere som sanger hun drømmer om. Hun vil hellere være pilot i Forsvaret og snuppe en Ironman på Hawaii.
Annonce

Tørring: Den 15-årige skolepige fra Tørring, Daniella Watson Pedersen, har haft en sommerferie lidt ud over det sædvanlige. Under et ferieophold hos sin storesøster Line i København har hun nemlig indsunget sangen "Verden vender" i et professionelt lydstudie og fået lavet en professionel video til den ovenikøbet. Det hele i samarbejde med storesøster Line og produceren og sangskriveren Nick Sander og fotografen Mick Friis. Men Daniella drømmer på ingen måde om at blive den nye Medina. Hun vil hellere være pilot i Forsvaret og dyrke triatlon på højt niveau.

- Det er bare noget, vi har indspillet lidt for sjov. Min storesøster har under kunstnernavnet Ceci Luca selv udgivet musik, og det er en interesse vi har sammen os tre søskende, idet vores lillesøster Viktoria også er meget glad for musik, fortæller Daniella, der har skrevet tekst og melodi sammen med sin storesøster og produceren Nick Sander. Og videoen har haft en fin første uge på YouTube, hvor cirka 1500 har været inde og kigge på den.

- Det er da helt pænt. Jeg har også fået rigtig mange positive reaktioner på den. Mine venner er selvfølge lidt oppe og køre over den, men det er som sagt kun noget, vi har lavet for sjov, siger Daniella, der i det daglige bruger musik til at koble af fra skolearbejdet og hendes triatlon-træning. Og når hun har været ude og omdele Tørring Folkeblad sammen med sin far.

- Så sidder jeg ved klaveret og synger lidt. Det er meget afslappende. Jeg har altid sunget rigtig meget, siger hun.

Daniella elsker sang og musik, men det er faktisk ikke en sangkarriere hun drømmer om. Hun vil hellere være pilot og triatlet. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Vil være pilot i Forsvaret

Men det er som allerede nævnt ikke en karriere som sangerinde, hun går efter. Hun har for nylig været i erhvervspraktik på Flyvestation Karup, og det har blot skærpet hendes appetit på at blive pilot indenfor Forsvaret.

Det være sig i et jagerfly eller en helikopter. Her har faderen Ivan Watson Pedersens karriere indenfor Flyvevåbnet utvivlsomt haft en afsmittende effekt, idet han har en mangeårig karriere i Forsvaret og lige nu er ansat som flytekniker ved netop Flyvestation Karup. Mor Gillian, der stammer fra Nordirland, kan dog have haft ligeså stor indflydelse herpå, idet hun har en fortid som ansat i Royal Air Force. Mor og far mødte faktisk hinanden under en FN-ledet militær-mission i Kosovo i 2001.

Den afsmittende faderlige effekt går igen, hvad angår hendes fritidsinteresse triatlon. Far Ivan var i sin tid med til at starte en triatlonafdeling op i Tørring IF, og den er han stadig stærkt engageret i.

Her er Daniella en blandt cirka 20 unge udøvere, mens der er en 30-35 medlemmer i voksenafdelingen. Vintersvømningen foregår i Gudenåcentret i Tørring. I sommerhalvåret svømmes der i eksempelvis Hampen Sø og Almind Sø. Løb og cykling foregår i lokalområdet.

Daniella tager sin sport meget alvorligt, og står således lige overfor at skulle på en træningslejr til Barcelona sammen med en flok triatleter fra Århus. Endvidere skal hun efter sommerferien næste år på Glamsdalens Idrætsefterskole i Glamsbjerg på Fyn, fordi denne efterskole har en triatlonlinje.

Annonce

Træner stort set hver dag

- Drømmen er naturligvis at gennemføre en ironman - og allerhelst på Hawaii, som jo er verdens største triatlonkonkurrence, siger Daniella, der dog på grund af sin unge alder lige nu dyrker sprint-distancen, som lyder på 400 meter svømning, 13 km cykling og 2,5 km løb.

En hel ironman er på 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42 km løb. Noget far Ivan faktisk har præsteret, og nu agter datteren Daniella altså at gøre noget tilsvarende, og hun træner stort set hver dag for at nå dette mål. Pilot-drømmen agter hun også at gå målrettet efter, mens musikken blot er noget, hun hygger sig med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce