Annonce
Tørring Folkeblad

Drøm gik i opfyldelse: Nu kan Maria opfylde sin fars sidste ønske

Maria Holst gik meget som barn, men glemte det i en periode, da hun begravede sig i arbejde. Nu er hun tilbage på sporet, og hun har blandt andet anskaffet sig hunden Balther for at huske at komme ud. Til sommer skal hun afsted på sit livs oplevelse på Fjällräven Polar. Privatfoto
Maria Holst har fået plads på Fjällräven Polar, så til sommer opfylder hun sin fars sidste store ønske.
Annonce

Ølholm: Det er ikke bare en hvilken som helst ferie, når 36-årige Maria Holst fra Ølholm til sommer tager ud på en 300 km lang hundeslædetur hen over den arktiske vildmark med Fjällräven Polar.

24 mennesker fra hele verden har fået plads på turen, hvor de sammen med et hold eksperter skal klare sig i den isnende kulde, hvor de selv skal føre hundeslæderne, lave mad og slå lejr på isen.

Deltagerne har kæmpet om pladserne, og kampen er foregået dels ved en afstemning, dels ved en dommerudvælgelse, og for Maria Holst betyder pladsen noget helt særligt.

Hun mistede sin far Peter Holst i november, og han havde inden da fortalt hende, at hans sidste, store ønske var, at hun kom med på rejsen.

- Jeg har ikke min far længere, men han kommer til at være med mig på den her oplevelse. Jeg er så glad og taknemmelig for, at det er lykkedes at komme med, siger Maria Holst.

De udvalgte skulle egentlig have haft besked i december, men der havde været en del snyd med stemmer i nogle lande. Derfor skulle deltagerne tjekkes igennem, og 7. januar fik Maria Holst besked om, at hun var kommet igennem nåleøjet.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce