Annonce
Tørring Folkeblad

Efterskoleelever dyster i rytmisk gymnastik på Flemming Efterskole

Grand prix rytme er en disciplin inden for gymnastikken, som låner elementer fra både dans og ballet, og hvor der lægges vægt på både smidighed og styrke. Foto: PR
Annonce

Flemming: Torsdag den 23. maj er Flemming Efterskole vært for efterskolernes danmarksmesterskab i grand prix rytme - en særlig gymnastikdisciplin for piger. Otte forskellige efterskoler er repræsenteret med 20 hold ved landets største rytme-disciplin inden for gymnastikken. Flemming Efterskole stiller selv op med to hold.

- Det er noget helt særligt, når det er et DM, fordi der kommer mange dygtige gymnaster fra både Jylland, Fyn og Sjælland - særligt dem fra Fyn og Sjælland er dygtige, fordi sporten er meget større derovre. Samtidig er der et ekstra pres, når det er på hjemmebane, siger grandprix-gymnasterne fra Flemming Efterskole Amanda Langkjær Larsen, i en pressemeddelelse.

Torsdag morgen kommer der elever fra Stevns Efterskole, Skyum Efterskole, Vejstrup Efterskole, Vesterlund Efterskole, Bjergsnæs Efterskole, Brejninggaard Efterskole og Sorø Efterskole. Det bliver en tæt konkurrence, og grandprixpigerne lover en fed oplevelse med masser af farve, glimmer og glitter på dragter, lækker musik og flotte frisurer.

Der er indmarch og velkomst kl. 13.30, og konkurrencen slutter med præmieoverrækkelse kl. 17.45. Der er åbne døre for alle.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce