Annonce
Tørring Folkeblad

Endelig sommer - Aftenudsalg ramte plet med vejret

Der var top på sluschicen og nærmest sydlandsk stemning på Torvet i Tørrring torsdag aften, hvor byens butikker var gået sammen om et aftenudsalg. Foto: Ingrid Trier
Annonce

Tørring: Vejret viste sig fra sin bedste side, da Tørring Handelstandsforening traditionen tro inviterede til aftenudsalg torsdag i den sidste uge af skolernes ferie.

Med op mod 30 grader og en svag brise var årets tema med den nye bystrand som omdrejningspunkt for aktiviteterne særdeles velvalgt, og mange benyttede sig af tilbuddet om grillpølser, fadøl og slushice på torvet.

- De sidste par gange har vi været plaget af regn og blæst, men det her kan vi vist ikke tillade os at klage over, lød det fra handelstandsformand Henrik Hornemann.

Han var glad for at se nogle nye samarbejdspartnere på torvet. F.eks havde Tørring Camping flyttet sin grill ned på torvet for at grille pølser, Tørring Idrætsforening havde pustet deres hoppeborg op og Tørring Bibliotek havde hyret portrættegneren Iris Bakker til at komme og tegne portrætter.

- De her samarbejder på tværs af butikker, foreninger, kulturinstitutioner mv. er netop noget af det vi fokuserer på i det nye BID-samarbejde, så det er dejligt at se den store opbakning, sagde Henrik Hornemann.

Tørring Idrætsforening stillede sin hoppeborg op på torvet til stor glæde for byens børn. Foto: Ingrid Trier
Især børnefamilierne fandt vej til torvet i de første timer. Foto: Ingrid Trier
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce