Annonce
Tørring Folkeblad

Entreprenør vil udstykke otte grunde i skovkanten

Gert Falkenberg driver Rask Mølle Entreprenørforretning, der har til huse i den gamle foderstof i Flemming. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Gert Falkenberg står bag en ny privat udstykning på otte grunde i det nordlige Rask Mølle tæt ved skolen.

Rask Mølle: I det nye år vil der blive mulighed for at erhverve sig en byggegrund i den nordlige del af Rask Mølle mellem Rask Mølle Skole og Honum Skov.

Her på, hvad der i dag er landbrugsjord, vil entreprenør Gert Falkenberg udstykke otte nye byggegrunde på mellem 1000 og 1200 kvm.

Gert Falkenberg ser området som et oplagt sted at udstykke, og han har allerede fået fem seriøse henvendelser fra interesserede købere.

Annonce
Sådan er det planen det nye boligområde skal se ud. På sigt vil Gert Falkenberg udstykke to tilsvarende boligområder nord og nord-nordvest for dette område. Illustration: Hedensted Kommune

- Området er attraktivt, fordi det er tæt på skolen og byen, og det ligger tilmed i læ af skoven og er ikke så forblæst, som det kan være ude på en åben mark, lyder det fra Gert Falkenberg, der også skeler til den kommunale udstykning Stenkærgård i den anden ende af byen.

Her udbød Hedensted Kommune i midten af september 15 nye grunde, hvoraf en indtil videre er solgt.

Hvis salget af Gert Falkenbergs grunde kommer til at gå godt, har han planer om at lave endnu en udstykning i forlængelse af den nuværende, hvor der vil blive plads til yderligere 12 grunde.

Lokalplanen for området er netop sendt i otte ugers høring. Gert Falkenberg håber at kunne komme i gang med at byggemodne i marts-april næste år, så grundene vil være klar til salg en måneds tid derefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 24

Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce