Annonce
Tørring Folkeblad

Før var der korn - Nu er de store maskiner rykket ind på foderstoffen

I alt fire virksomheder er rykket ind i den gamle foderstof i Flemming, som Gert Falkenberg (tv) og Rasmus Iversen har købt i fællesskab. Den ikoniske DLG silo bruges i dag til mobilmast og har derfor fået lov til at stå. Men den bliver malet til foråret, lover de to ejere. Foto: Michael Svenningsen
Gert Falkenberg og Rasmus Iversen har købt den gamle foderstof i Flemming og omdannet den til et fælles domicil for deres virksomheder, Rask Mølle Entreprenørforretning og RI Maskinservice.

Flemming: Gravemaskiner, traktorer, og andre entreprenørmaskiner, jord og beton. Der er kommet nyt indhold på den gamle foderstof i Flemming ved Rask Mølle, som 51-årige Gert Falkenberg og 33-årige Rasmus Iversen tilbage i 2017 gik sammen om at købe af DLG.

Siden har de revet en del af den oprindelige foderstofbygning ned og bygget en ny 1100 kvadratmeter stor hal plus 167 kvadratmeter kontorbygning i dets sted. Dertil kommer en totalrenovering af en bagvedliggende 500 kvm stor hal samt tilkøb af en halv hektar jord, så grunden samlet set i dag er på 10.000 nyanlagte kvadratmeter.

- Vi havde begge behov for mere plads til vores virksomheder, og derfor gik vi sammen om at købe foderstoffen. Det har stået tomt i mange år. Vi troede, vi kunne renovere de eksisterende bygninger, men vi fandt hurtigt ud af, at det var nødvendigt at rive den største bygning ned og bygge helt nyt i stedet, fortæller Gert Falkenberg om investeringen.

Ger Falkenberg har drevet Rask Mølle Entreprenørforretning siden 1997 og er desuden medejer af to andre virksomheder. De tre virksomheder beskæftiger tilsammen 18-19 mand. Foto: Michael Svenningsen

Arbejdsplads for 20 personer

Han har siden 1997 drevet Rask Mølle Entreprenørforretning fra sit hjem på Honum Skovvej mellem Rask Mølle og Flemming, mens Rasmus Iversen i 2011 slog sig ned som selvstændig landbrugs- og maskinmekaniker med udgangspunkt i et 80 kvadratmeter stort værksted på sin fars ejendom i Hornborg.

Et areal, der nu er mangedoblet med de i alt 550 kvadratmeter af den nye hal, som RI Maskinservice nu råder over i Flemming.

- Det, at jeg har fået mere plads betyder, at jeg har mulighed for at udvide og vokse, så jeg søger med lys og lygte efter en medarbejder, fortæller Rasmus Iversen, der blandt andet reparerer entreprenørmaskiner for Rask Mølle Entreprenørforretning, men også har landmænd og andre virksomheder blandt sine kunder.

Hos Rask Mølle Entreprenørforretning har Gert Falkenberg seks til syv mand ansat. Han er desuden medejer af betonvirksomheden Proff Beton samt belægningsvirksomheden Danlat, der også har fået til huse i den gamle foderstof. I de to virksomheder er der tilsammen ansat 12 mand.

- Jeg er rigtig glad for at kunne tilbyde mine medarbejdere nye lyse omgivelser, og ved at rykke til Flemming er vi også blevet lidt mere synlige og kommet tættere på motorvejsnettet. Det tager kun syv minutter til Horsens Vest herfra, og det er vigtigt, når vi f.eks. har kunder både i Kolding og Århus, lyder det fra Gert Falkenberg.

Sammen med Rasmus Iversen inviterer han til åbent hus i det nye domicil i Flemming på fredag 10. januar.

33-årige Rasmus Iversen skruer både i landbrugs og entreprenørmaskiner. Han er udlært landbrugsmekaniker hos MB Traktorservice i Uldum og har arbejdet hos Øbakke i et par år, inden han blev selvstændig. Foto: Michael Svenningsen
Foderstoffen i Flemming blev etableret i begyndelsen af 1960'erne, men har stået tom de seneste 10 år. Nu har Gert Falkenberg og Rasmus Iversen skabt nyt liv i bygningerne. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Har du holdt kaffepause i dag?

Annonce
Annonce
Give Avis

Arrangør aflyser med få dages varsel: Corona sætter en stopper for julemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Boligselskab vil renovere og nedrive boliger for millioner: - Måske skal der genhuses, men det skal ske med ro i maven

Hedensted/Juelsminde Avis

Lokalt bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug går imod forslag: Økologi er ikke løsningen

Tørring Folkeblad

Musikskolen spiller julekoncert i kirken

Hedensted/Juelsminde Avis

Teater Jævn kommer også til at drysse kultur ud over kommunen i 2022

Tørring Folkeblad

Adventsmøde i Hammer

Hedensted/Juelsminde Avis

Først ved tredje barn fik Jakob sin barsel: - Pludselig gav det mening, hvorfor køkkenet lignede lort

Tørring Folkeblad

Julesangskoncert i Langskov

Hedensted/Juelsminde Avis

Perlerække af julekoncerter på vej: Her kan du opleve dem

Hedensted/Juelsminde Avis

Tredje kviktestcenter åbner i Hedensted Kommune: Får indvirkning på åbningstiderne i Hornsyld

Tørring Folkeblad

Stort julebanko erstatter Gudenåfestens bankospil

Tørring Folkeblad

Julekoncert med Anne Dorte Michelsen

Tørring Folkeblad

Syng julen ind i Aale og Tørring

Give Avis

Aflyst: Julemarked på Tinnetgaard

Hedensted/Juelsminde Avis

Forslag til det nye byråd: Kontakt alle landmænd i Hedensted Kommune og tilbyd gratis omlægningstjek til økologi

Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker er klar til mundbind, men dagligvarebutik håber personalet kan vælge frit

Hedensted/Juelsminde Avis

Sommerspil fejrer 50-års jubilæum næste år: Søger skuespillere, sangere og dansere i alle aldre - også "gamle"

Tørring Folkeblad

Bror i mindeord om 78-årig: Hun gik fra skrivebordet ind for at hvile sig i sengen, hvor hun døde uden én eneste sygedag i sengen i hele sit liv

Hedensted/Juelsminde Avis

Man skal kunne låne til drømmehuset i Barrit så vel som på Frederiksberg

Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg har strøget ordet 'skamlæber' fra min ordbog

Hedensted/Juelsminde Avis

Bo opgav landmands-drømmen: Nu er han medejer i familiedrevet VVS-firma

Tørring Folkeblad

Anderledes jul i Tørring: Byen må undvære det store juletræ på torvet

Annonce