Annonce
Tørring Folkeblad

Handelsforeningen: Hvem er Tørrings bedste FIFA-spiller?

Opråb til alle FIFA-entusiaster i Tørring og omegn: På lørdag 12. juni kan man deltage i konkurrencen om at blive Tørring-mester i FIFA 21. Det foregår på Torvet i Tørring. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Tørring: Det er Roligan-dag i Tørring på lørdag 12. juni i forbindelse med, at Danmark skal spille sin første kamp i gruppespillet ved EM i fodbold mod Finland i Parken. Det er ensbetydende med en række EM-aktiviteter på dagen. Tørring Camping sørger eksempelvis for stadionplatter (læs: grillpølser og øl/vand) på Torvet, ligesom børnene kan få malet Dannebrog i ansigterne.

Hvem er bedst til FIFA?

Desuden sørger Tørring Handelsstandsforening for, at der skal spilles FIFA 21 på Torvet i Tørring. Handelsstandsforeningen vil nemlig gerne have svar på følgende spørgsmål: Hvem er Tørrings bedste FIFA-spiller?

Det er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig forinden. Det kan ske ved personlig henvendelse i Sir Windsor-butikken, eller via emailadressen butik@sirwindsor.dk. Det anbefales, at man medtager sit eget joystick til konkurrencen af hensyn til Covid 19.

Vinderen løber afsted med intet mindre end en PlayStation 5.

Butikkerne vil i øvrigt være pyntet op med bolde og flag i hele EM-perioden, så alle kan komme i den helt rigtige EM-stemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce