Annonce
Tørring Folkeblad

Har ikke oplevet noget lignende: Ophørsudsalg hos Bitte Sko går over al forventning

Ophørsudsalget i Bitte Sko er gået så godt, at det forsætter en ekstra uge. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Bitte Sko har de seneste fire uger langet så mange sko over disken, at de er tæt på at kunne sige, at alle kreditorer vil få deres penge. Der arbejdes dog stadig på at sælge ejendommen på Bredgade 4.
Annonce

Tørring: - Det er gået helt fantastisk. Helt vildt. Jeg er overvældet og meget overrasket over, hvor mange kunder, vi har haft i butikken de seneste fire uger. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende.

Superlativerne står i kø hos 74-årige Lasse Nørremark, når han skal beskrive, hvordan han har oplevet tiden siden mandag 19. august, hvor han tvunget af en rekonstruktion af sin forretning, Bitte Sko i Tørring, igangsatte et ophørsudsalg.

Siden da har han kun siddet ned kort tid af gangen, for butikken, som han har drevet i 41 år, har været proppet med kunder. Og de seneste 14 dage har hans datter og andet familie brugt et par timer eller tre hver aften på at fylde varer op i butikken, så den kunne være klar til en ny dag.

- Jeg er overrasket over, at vi havde så mange varer på lager, især børnesko havde vi meget mere af, end jeg troede. Jeg er også overrasket over, at der er kommet kunder alle vegne fra. Også selvom vi faktisk ikke har solgt noget til under 50 pct. af prisen. 14 dage inden ophørsudsalget havde vi aftenudsalg, hvor vi også havde 50 pct. rabat på nogle af vores varer, men det solgte vi ingenting i forhold til, da vi annoncerede ophørsudsalget. Der er noget ved det ord, der trækker folk til, fortæller Lasse Nørremark.

Lasse Nørremark forventer at alle kreditorer får sit. - Jeg kan ikke engang sige, at jeg så vil sove godt om natten, for det gør jeg allerede - af naturlig træthed efter de lange dage, vi har haft i butikken, lyder det fra den 74-årige snart forhenværende butiksindehaver. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Ekstra uge

Egentlig havde han annonceret med, at ophørsudsalget ville slutte i sidste uge, men da han har omkring 10 til 15 pct. af sit oprindelige varelager tilbage, og salget indtil videre er gået så godt, tager han også denne uge med.

Da avisen talte med Lasse Nørremark torsdag formiddag kunne han med 99,9 pct. sikkerhed sige at alle kreditorer vil få sit.

- Jeg skal selvfølgelig stadig have solgt mindst én af mine ejendomme og helst den her på Bredgade, hvor butikken er, for at det kan lade sig gøre, men det skal nok lykkes. Der har været flere interesserede både i butikken og ejendommen, men der er ikke sat nogen underskrift endnu, fortalte Lasse Nørremark, der helst vil sælge til nogen, der vil drive en skobutik i lokalerne.

Efterfølgende har et advokat-salær i forbindelse med rekonstruktionen dog gjort Lasse Nørremark mere tvivlende i sin sag.

- Jeg er meget overrasket over, hvor mange penge, der skal gå til advokaten. Hvis det er lovligt at tage så stort et salær, så er jeg alligevel ikke sikker på, at alle kan få sit, lyder det nu fra Lasse Nørremark, der agter at klage over det i hans øjne ublu salær.

Bitte Sko kom i midten af juli måned under rekonstruktion (betalingsstandsning). I følge Lasse Nørremark ikke på grund af et vigende salg i den fysiske butik, men på grund af faldende netsalg og et for stort varelager.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce