Annonce
Tørring Folkeblad

Hip Hurra: Butikker fejrer fælles fødselsdag med et brag af en fest

På fredag er der mulighed for at handle helt til klokken 22 i Tørrings butikker. Bredgade vil blive spærret af, og der vil være masser af aktiviteter på torvet. Arkivfoto
Torsdag, fredag og lørdag er der fødselsdagsfest på programmet i Tørring. Gratis rundstykker, aftenåbent med et hav af familieaktiviteter og kagekonkurrence lørdag formiddag er blandt aktiviteterne i byen.
Annonce

Tørring: Når Tørrings butikker i denne uge sætter sommerudsalget i gang, bliver det både med flag, lagkager og måske også en enkelt fødselsdagssang.

Sommerens aftenåben, som butikkerne inviterer til på fredag 21. juni, kommer nemlig i år til at stå i fødselsdagens tegn, og der er blandt andet musik, æbleskiver, hønseskidning og ansigtsmaling på programmet.

- Vi plejer at lave en fælles aftenåbning hvert år først på sommeren, hvor vi begynder vores udsalg. Sidste år passede det med, at der var VM i fodbold, så derfor brugte vi det som tema. I år er det 800 år siden Dannebrog faldt ned fra himlen, så derfor har vi besluttet os for at lave en fødselsdagsfest, hvor vi også fejrer Tørrings 128 år som handelsby, fortæller Kim Andersen fra handelstandsforeningens aktivitetsudvalg.

Et festligt tema, som butikkerne i den grad har taget imod. På Torvet vil Tørring Handelsstandsforening stille et telt op, hvor der fredag morgen vil blive serveret gratis rundstykker. I teltet vil man senere på dagen kunne møde repræsentanter fra Danmarks-Samfundet - en forening, der bl.a. uddeler faner - og Tørring Hammer Lokalarkiv, der vil fortælle om Tørrings 128 år lange historie som handelsby.

I forbindelse med fødselsdagsfesten kan man bl.a. prøve at gå tøjmodel på torvet i et kvarter. Det er tøjbutikken Louise, der står bag konceptet, som modellerne får ét stykke tøj i betaling for. Privatfoto
Annonce

Model i 15 minutter

På torvet vil der også være mulighed for at møde levende reklamesøjler for tøjbutikken Louise.

Fredag fra klokken 15 til 22 har kunder nemlig mulighed for at komme ind fra gaden, vælge et sæt tøj fra butikken, tage det på og og agere kunde-model for det på torvet i et kvarter. For indsatsen kvitterer butiksindehaver Vivi Søiberg ved at give kunden et stykke tøj, kvit og frit.

- Folk bestemmer selv, hvad de vil gå med, og hvad de vil have for det. De får bare et skilt i hånden, så de kan lave lidt reklame. Vi synes selv, det er er rigtig sjovt koncept, vi har fundet på. I stedet for at give pengene til nogle andre, der skulle lave aktiviteter for os, tænkte vi at vi lige så godt kunne bruge pengene på kunderne, lyder det fra butiksindehaver Vivi Søiberg, der allerede har fået flere henvendelser fra kunder, der vil gå model i et kvarter.

Også byens øvrige butikker disker op med et væld af aktiviteter fredag aften, hvor Bredgade mellem klokken 17 og 22, vil blive spærret af fra Vongevej til Engvej. For eksempel vil en partybus parkere foran Sir Windsor, der vil være hoppeborg, gratis slushice, snobrøds-bagning og likør- og ølsmagning samt mulighed for at teste sine kræfter i en boksemaskine eller ved at slå søm i.

Annonce

Kagekonkurrence

Fødselsdagsfesten forsætter lørdag, hvor butikkerne sætter præmier til en samlet værdi af 5000 kroner på højkant til dem, der kan bage byens flotteste fødselsdagskage.

Konkurrencen finder sted lørdag formiddag, og for at deltage skal man aflevere sin kage klokken bi. Konditor Christina Nielsen og bagerelev Linette Uhrskou fra Bagergården vil bedømme kagerne og kåre en vinder, inden der kl. 11 åbnes op for det store kagebord. Samtidig vil børn havde mulighed for at øve deres kagepyntningsevner på nogle mindre kager som Bagergården stiller til rådighed.

- Med aktiviteter fra fredag morgen til lørdag middag håber vi at kunne ramme Tørring-borgerne bredt, så det ikke kun er noget, der henvender sig til mænd i 40'erne eller kvinder i 20'erne, lyder det fra Kim Andersen, der krydser fingre for godt vejr, så der kan komme liv i gaden helt frem til kl. 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce