Annonce
Tørring Folkeblad

IT-forretning flytter fra byen, men vil bevare lokal service

Rune Olesen har bl.a. haft hjælp fra sin mor i forretningen i Tørring. Arkivfoto

RLO-Data har i denne uge lukket forretningen i Tørring, for i stedet at åbne webshop og værksted i Silkeborg. Èn mand er ansat til forsat at lave lokal service i Tørring.

Tørring: Efter tre år med data-forretningen RLO-data på Bredgade i Tørring er det slut. Indehaver Rune Olesen flyttede i fredags sine ting fra Tørring til nye lokaler i Silkeborg og ændrer samtidig forretningens navn til "Dansk Edb".

- Jeg har egentlig aldrig brudt mig om navnet RLO Data, og så har vi fået mulighed for at åbne en webshop med computere, elektronik og gadgets og lave et større samarbejde omkring serviceaftaler med små og mellemstore virksomheder, deriblandt service for min fars virksomhed Dantime. Det har vi ikke plads til i Tørring, og derfor flytter vi, fortæller Rune Olesen, der stammer fra Silkeborg, men i dag bor i Tørring.

Annonce

Dyrt med detail

Med flytningen lukker han også sin fysiske butik med salg af pc'er, printere og andet computertilbehør. Alternativet - den kommende webshop, bliver i følge Rune Olesen en af Danmarks største webshops indenfor computere, elektronik og gadgets. Webshoppen åbner 1. juli.

- Folk i Tørring har været rigtig gode til at støtte os, men vi har haft forsvindende lille omsætning på salg, og en detailforretning, i hvert fald med de varer, vi sælger, er faktisk ingenting værd, og jeg kan spare en halv million på ikke at have en fysisk butik. I den nye webshop vil vi have alle de kendte mærker, men også en række sjove gadgets, som mange køber hjem fra kinesiske webshops. Dem vil vi sælge bare i dansk kvalitet, forklarer Rune Olesen, der også vil forsætte med at lave tryksager fra de nye lokaler.

Størstedelen af forretningen i Tørring har været at lave service og reparationer på elektronik. Det vil Rune Olesen fortsætte med, selvom værkstedet nu flyttes til Silkeborg.

- Jeg har ansat en mand til at servicere vores trofaste kunder i Tørring ved at køre ud at hente udstyr, der skal repareres, på folks adresse og bringe det tilbage igen, fortæller Rune Olesen, der åbner sit værksted i Silkeborg 20. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nyt flag til campingpladsen

Læserbrev

Færre råger - flere agerhøns, tak

Annonce