Annonce
Tørring Folkeblad

Kroejere og Kirsten jubler: Nu vil folk feste igen

Kirsten Højgaard Olesen, der driver Kirstens Køkken i Gudenåcentret, tør nu at finde kalenderen frem og planlægge igen.
Hos Uldum Kro, Rask Mølle Kro og Kirstens Køkken glæder man sig over det højnede forsamlingsforbud, der betyder, at der igen kan afholdes selskaber, fødselsdage og konfirmationer.
Annonce

Tørring/Uldum/Rask Mølle: Nu tror jeg, efteråret går hen og bliver rigtigt travlt!

Humøret er så småt begyndt at højne hos Jane Thomsen, der erhvervede Uldum Kro for 15 år siden.

Årsagen er, at forsamlingsforbuddet mandag blev hævet fra 10 personer til 50 personer, hvilket gør det muligt at holde selskaber, fester og større fødselsdage igen.

- Nu kan man mærke, at folk vil til at holde fester igen. Jeg fik allerede to bestillinger tirsdag, så det er da en rigtig god start, siger Jane Thomsen, der under coronakrisen har tilbudt takeaway to gange ugentligt, men som nu kun bliver tilgængeligt om fredagen.

Også i Rask Mølle har man taget imod det øgede forsamlingsforbud med kyshånd.

Torben Daugaard, der overtog Rask Mølle Kro i 2013, var ellers nervøs for, at regeringen kun ville udvide forbuddet med 20 personer, hvorfor det var en glædelig overraskelse, da meldingen tikkede ind mandag morgen.

- Det betyder jo, at vi kan afholde konfirmation i huset næste søndag, hvor vi samtidig har en 60-års fødselsdag i et andet lokale. Derudover har vi også et bryllup og en 80-års fødselsdag i vente, så nu bliver der for alvor noget at se til igen, siger en glad kroejer.

Annonce

Tør at planlægge

Samtidig med det øgede forsamlingsforbud blev regeringen og Folkepartiets partier enige om, at indendørs idræts- og foreningsliv nu også kan åbne. Det glæder man sig over i Gudenåcentret, hvor Kirsten Højgaard Olesen står for driften af køkken og festlokaler.

- Nu begynder jeg at se lidt lysere på det hele, og nu tør vi begynde at planlægge ud i fremtiden, hvilket er rigtigt dejligt efter en lang og hård tid. Der er som sådan ikke meget i vente her i juni, men vi glæder os til, at vi forhåbentligt kan gennemføre samtlige af de arrangementer, vi har i august og september, siger Kirsten Højgaard Olesen, der også driver Kirstens Køkken i Jelling, som hun - modsat køkkenet i Gudenåscentret - har holdt åbent med en frokostordning.

Regeringen og Folketingets partier er endvidere blevet enige om, at forsamlingsforbuddet bliver yderligere hævet 8. juli og 8. august til henholdsvis 100 og 200 personer.

Torben Daugaard, der overtog Rask Mølle Kro i 2013, kan nu se frem til at afholde konfirmationer og fødselsdage igen.
Jane Thomsen glæder sig over, at regeringen har hævet forsamlingsforbuddet til 50 personer, hvilket allerede medførte to bestillinger hos Uldum Kro tirsdag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce