Annonce
Tørring Folkeblad

Lokalhistorisk forening i fortsat fremgang

Sindbjerg Sogns lokalhistoriske forening nyder stor opbakning. Billedet her er fra Artkivernes dag på Lindved Sognegård i 2018. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Lindved: Sindbjerg Sogns Lokalhistoriske Forening kan glæde sig over medlemstallet bliver ved med at vokse.

- De senere år har vi oplevet en pæn fremgang i medlemstallet, og derfor turde vi næsten ikke håbe på, at det ville fortsætte. Til vores store glæde har det modsatte vist sig. Sidste år fik vi kontingent fra 582 medlemmer. I år har vi indtil nu 625 medlemmer, så det er helt fantastisk, siger Ole Jørgensen fra foreningen.

Medlemsbladet, som i år handler om posthuse og postbude i Sindbjerg sogn, var klar til at blive omdelt, netop som coronakrisne lukkede landet. Derfor har omdelingen og opkrævningen af kontingentet været lidt anderledes end de foregående år men er blevet gennemført.

-  En af forklaringerne på succesen er helt sikkert, at vi har fået nye folk i bestyrelsen og som suppleanter, der har frisk mod på at hverve nye medlemmer, bl.a. fordi de har nogle andre berøringsflader end ”de gamle” bestyrelsesmedlemmer. Vores hjemmeside og ikke mindst vores Facebook-gruppe, som også vokser lige så stille, er nok også medvirkende til at udbrede kendskabet og interessen for foreningen, siger Ole Jørgensen.

Lokalarkivet har været lukket for besøg, men er åbnet igen. Foreningen håber at kunne gennemføre en byvandring i Lindved efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Tørring Folkeblad

Han grundlagde virksomhed, fik pustet nyt liv i gammel mølle og trak sig tilbage som kursus-bestyrer: Nu er Knud død

Annonce