Annonce
Tørring Folkeblad

Lokalt teststed gør underværker for ejendomsmæglers hverdag

Indehaver EDC Tørring Marcus Trøst Fjendbo klager ikke over aktivitetsniveauet i januar, selvom man altid kan stile efter endnu bedre salgstal, som han siger. Netop fordi der er en del at lave betyder det meget i hverdagen, at medarbejderne kan blive regelmæssigt testet for covid-19 på det lokale teststed i Tørring, fortæller han. Arkivfoto: Mads Dalegaard
De midlertidige, lokale teststeder gør en forskel, når det handler om at få arbejdsdagen til at glide. I hvert fald hvis man spørger indehaver af EDC Tørring.

Tørring: I sidste uge åbnede flere lokale, midlertidige covid-19 teststeder rundt om i Hedensted Kommune, heriblandt et i Gudenåcenteret i Tørring. Muligheden for at blive testet netop her glæder indehaver af EDC Tørring Marcus Trøst Fjendbo.

- Vi har hele tiden fulgt og vil fortsat gerne følge myndighedernes retningslinjer. Derfor lader vi os nu teste hver uge, og efter at der er kommet et testcenter i Tørring, benytter vi muligheden i arbejdstiden, siger den 26-årige indehaver om forretningens coronaprocedure, som de i alt fem medarbejdere følger.

- At vi kan blive testet lokalt gør altså en forskel i hverdagen, tilføjer han.


Vi følger anvisningerne om tests, uanset om vi bliver nødt til at tage til Horsens eller Vejle i vores fritid, eller om der er et lokalt testcenter i Tørring. For det er vigtig for os, at vi kan komme ud til Hr. og Fru Jensen med god samvittighed.

Marcus Trøst Fjendbo, indehaver af EDC Ejendomme i Tørring


Annonce

Håber på fortsat åbning

Marcus Trøst Fjendbo håber derfor, at det midlertidige teststed i Tørring fortsætter med at være åbent efter 6. februar, som er den foreløbige slutdato. Han håber især på forlængelse i kølvandet på, at coronarestriktionerne torsdag aften blev forlænget til og med 28. februar.

- Vi følger anvisningerne om tests, uanset om vi bliver nødt til at tage til Horsens eller Vejle i vores fritid, eller om der er et lokalt teststed i Tørring. For det er vigtig for os, at vi kan komme ud til Hr. og Fru Jensen med god samvittighed, tage på fremvisninger og så videre, siger Marcus Trøst Fjendbo.

Han så dog gerne, at det var muligt at booke flere tests ad gangen flere uger frem, så man sikrede sig tider med en uges mellemrum og bedre kunne planlægge arbejdstiden. Det handler især om at tage ekstra hensyn til de ældre og lidt påpasselige kunder, fortæller han.

I januar 2020 blev den blot 26-årige ejendomsmægler Marcus Trøst Fjendbo medejer af EDC Tørring, og han blev samtidig forretningens faste ansigt udadtil. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce