Annonce
Tørring Folkeblad

Menighedsrådsvalg: Sådan er situationen i dit sogn

I Aale-Linnerup sogn, hvor Per Heller er formand, er der ikke udsigt til nogen udskiftning i menighedsrådet. Tværtimod overvejer man at udvide med flere medlemmer. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Tørring: I Hedensted Provsti er der i alt 21 menighedsråd, der alle skal have valg til efteråret. Folkebladet har spurgt samtlige formænd om, hvor mange af de nuværende medlemmer, der på nuværende tidspunkt har i sinde at genopstille. Her er svarene for de seks sogne i Tørring Folkeblads dækningsområde.

Sindbjerg: Seks medlemmer i rådet, tre ønsker for nuværende at genopstille, oplyser formand Allan Kristensen.

Hvirring: Seks medlemmer i rådet, tre ønsker for nuværende at genopstille, oplyser formand Michael Sommer Poulsen.

Tørring-Hammer: Ni medlemmer, heraf én repræsentant for Hammer Sogn. Syv medlemmer ønsker for nuværende at genopstille, oplyser formand Marianne Rasmussen.

Hornborg: Fem medlemmer. Alle ønsker for nuværende at genopstille, oplyser formand Christian Høg.

Aale-Linnerup: Syv medlemmer, heraf tre repræsentanter for Linnerup Sogn og fire fra Aale. Alle ønsker for nuværende at genopstille. Man overvejer at søge om at udvide rådet med flere medlemmer, oplyser formand Per Heller.

Uldum: 10 medlemmer, heraf fem fra Uldum og fem fra Langskov. Ingen ønsker for nuværende at genopstille, oplyser formand Niels Højsgaard

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce