Annonce
Tørring Folkeblad

Nu er det en tradition: Tredje gang med julehygge og nøglekonkurrence i Uldum

Skovnissen Kogle kigger sammen med Julemanden forbi, når der 28. november er julehygge og nøglekonkurrence i Uldum Midtby. Pressefoto
For tredje år inviterer Uldum Erhvervsforening på julehygge i Uldum Midtby. I år finder arrangementet sted torsdag 28. november, og der er flere nye tiltag på programmet.
Annonce

Uldum: De fleste børnefamilier er nok bekendt med legetøj, der ligger ubrugt hen. Torsdag 28. november er der mulighed for med ro i sjælen at give legetøjet videre, når Uldum Erhvervsforening inviterer til julehygge i Uldum Midtby.

I år har erhvervsforeningen nemlig som noget nyt lavet et julehus på Orlas Plads, hvor man under overskriften "Giv det videre" kan aflevere noget legetøj, som andre børn kan få glæde af.

- Legetøjet skal selvfølgelig være for godt til at smide ud, og noget, som man tror, et andet barn vil blive glad for. Tanken er, at vi vil pakke legetøjet ind og glæde børnene på institutionen Bakkevej i Hornsyld med en ekstra julegave. Bakkevej er en kommunale institution for anbragte og omsorgsvigtede børn, og vi synes, det er en god måde at give de børn, der virkelig har brug for det, en ekstra overraskelse og lidt ekstra hygge til jul, forklarer Mathilde Grosbøl fra Erhvervsforeningen.

Annonce

Nissebesøg

I lighed med de to foregående år vil der derudover igen i år være en nøglekonkurrence, hvor man ved at købe en nøgle i byens butikker kan være den heldige, der låser op for den store gevinst - et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Overskuddet fra nøglekonkurrencen, hvor nøglesalget i øvrigt er gået i gang, vil i år gå til Uldums Natteravne og Gudenå Hospices legerum.

Traditionen tro vil der være en række forskellige aktiviteter i byens forretninger og på Søndergade. Ad Libitum og Højskolekoret står for musikken, Tørring Brandvæsen kigger forbi, og hos Middelfart Sparekasse kan man bygge et mønttårn. Julemanden kigger selvfølgelig også forbi til en dans om juletræet og uddeling af godteposer, og som noget nyt har både Skovnissen Kogle og den gamle nisse fra Uldum Mølle meldt sin ankomst til julehyggen.

- Sidste år stod det ned i stænger hele aftenen, så i år har vi forsøgt at lave lidt flere aktiviteter i teltet på Søndergade. Derfor har vi inviteret Skovnissen Kogle til at komme og lave en masse nisseting for børn i teltet. Senere, når der er danset om juletræet, vil Lise Rasmussen læse op af sin nye julebog om Uldum Mølle, fortæller Mathilde Grosbøl.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce